Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
došao joj za rođendan?

Putin viđen u gradu u kojemu živi njegova ljubavnica koja mu navodno čeka treće dijete

Foto: profimedia
1/8
13.05.2022.
u 16:28

Nije potvrđeno da će se njih dvoje sastati, no ne bi bilo čudno s obzirom da je na Dan pobjede navodno saznao da čeka njegovo treće dijete.

Navodna ljubavnica Vladimira Putina, bivša gimnastičarka Alina Kabaeva u četvrtak je proslavila svoj 39. rođendan, a prema posljednjim informacijama, Putin je viđen u Soči, gradu u kojemu ona živi, dan uoči rođendana. 

Naime, u srijedu je obišao elitni obrazovni centar Sirius u Sočiju, koji je osnovan iste godine kada je navodno rođen njegov prvi sin kojeg je dobio s Alinom. Nije potvrđeno da su se njih dvoje sastali, no ne bi bilo čudno s obzirom da je na Dan pobjede navodno saznao da čeka njegovo treće dijete.

Ruski kanal General SVR Telegram pisao je da je Putin bio neugodno iznenađen viješću da je Alina trudna jer navodno to nisu planirali. Naime, Putin je bijesan zbog te vijesti koju je dobio baš uoči velike vojne parade koja se održava u Moskvi u ponedjeljak. 

Podsjetimo, vjeruje se da je upravo ona ljubavnica ruskog predsjednika i majka Putinove djece koju nikada nije službeno priznao. Putin je inače imao aferu s osvajačicom zlata nakon što je Moskovsky Korrespondent prvi put izvijestio o njihovoj navodnoj vezi 2008. godine. No, nakon objave novine su se ugasile. I Putin i Kabaeva nosili su vjenčana prstenja na Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju 2014., gdje je ona odabrana za nositeljicu baklje na ceremoniji. 

Također, podsjetimo kako se ranije pisalo da se Kabaeva s njihovo četvero djece skriva u Švicarskoj. 

– Dok Putin provodi napad na Ukrajinu, napada nevine ljude i izaziva izbjegličku krizu, njegova obitelj skrivena je u intimnom i sigurnom dvorcu negdje u Švicarskoj, barem zasad – rekla je za taj portal osoba koja je htjela ostati anonimna. Navodno Putin s Kabajevom ima dvije kćeri blizanke (7) koje su rođene u švicarskom Luganu i dva sina, a cijela obitelj ima švicarske putovnice. Putin se 2013. godine razveo od bivše stjuardese Ljudmile, s kojom je u braku bio 30 godina, te ima dvije kćeri Mariju (36) i Katerinu (35). Dodajmo da ruski predsjednik ne dopušta pitanja o svom privatnom životu, a od trenutka kada su krenula nagađanja o njihovoj vezi i Alina se sve rjeđe pojavljuje u javnosti.

VIDEO>>Jakov Sedlar napao ministricu kulture

Komentara 6

VK
vk52
18:50 13.05.2022.

Demokracija na staljinsi nacin

Avatar Cantor
Cantor
17:44 13.05.2022.

Ako bude muško nazvat će ga Miroljub. A ako bude žensko, onda će reći da nije njegovo....

VO
vorda400
15:07 14.05.2022.

Netko dobije plaću za ovakav članak?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije