Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije išlo glatko

Put na odmor na Mikonos za Snježanu Mehun se pretvorio u pravu dramu

Foto: Sandra Šimunović/PIXSELL
1/7
19.06.2021.
u 17:50

Poduzetnica je ispričala kako je sa zaručnikom krenula na odmor nakon revije koju je održala u Zagrebu, ali nije sve išlo po planu

Nakon uspješno predstavljene nove kolekcije svog brenda Duchess poduzetnica Snježana Mehun i njezin zaručnik krenuli su na odmor na Mikonos. Putovanje joj je u startu prisjelo jer su naišli na probleme koje nisu očekivali kad su došli u zračnu luku u Beču, a cijelu dramu kroz koju su prošli Snježana je prepričala na svom Facebook profilu.

- Skinuli su nas sa leta za Mikonos jer nismo imali fuck..g QRCode sa službene stranice grčke vlade iako smo se registrirali dan prije ali code još nije stigao emailom živjela digitalizacija🤬.Najprije sam pustila Franzeka da ufino objasni, onda sam se ja krenula derati, prijetila da ću se raznijeti bombom, na kraju sam se rasplakala jer ništa nije pomoglo! Mrtva umorna sam stigla jučer iz Zagreba pregažena nakon eventa digla se u 7.00 sati da uhvatimo let i na kraju su me skoro Polizei izbacivali van na ugodnih + 50! - Potom smo okrenuli na kao pozitivu i doručkovali u 13.00, nakon svih peripetija meni je naravno pozlilo potom smo se opet išli testirati, kupiti nove aviokarte - ispričala jer Mehun i dodala kako se situacija ipak malo popravila nakon što je ugledala sniženje u Versaceu i pojurila je u trgovinu kako bi iskoristila priliku a njezin zaručnik je malo bio u šoku kako joj se naglo raspoloženje popravilo.

VIDEO Snimka pobudila sumnju da Mija Begović vodu iz bazena pušta u Mrežnicu, glumica nam to demantira

 

Ključne riječi

Komentara 24

MA
Majkomoja
18:49 19.06.2021.

Jel može niže

Avatar Tombstone
Tombstone
18:40 19.06.2021.

Je, to se prosli petek desilo i Stefici na vlaku iz Bedekovcine v Zapresic. Skinuli su i nju i Lojzeka z cuga jer nije isel dalje od Huma na Sutli posto se vlakovodja napil al je uskocil Franc z Tomosom digitalcem pa prvo Stefku pa Lojza otpelal v Zapresic. Bila je fest srdita kaj je morala cekat duze jer su Franc i Lojz stali v Velikom Trgoviscu da trgnu gemisteca ali cim je vidla Borosane na snizenju odmah je bilo sve vredu. I Stefka i Mehun jednako su bitne osobe pa ipak o Stefki niste pisali. Ni o tome kak im je propal medeni mjesec jer su pajceki bili betezni a nisu ni meli prevec penez

DO
domagoj1492
18:28 19.06.2021.

Hoće li biti organiziran doček na aerodromu sa povratka sa medenog mjeseca ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije