Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispovijest članice

Pussycat Dolls bile su paravan za prostituciju i na nama su zarađivali

Foto: PA/Pixsell
1/3
17.10.2017.
u 08:27

Kaya Jones tvrdi da su članice benda bile prisiljene na prostituciju i da to nikada nisu prijavile jer im se prijetilo smrću.

Bivša članica grupe Pussycat Dolls Kaya Jones šokirala je obožavatelje grupe izjavom kako su članice ove skupine bile dio prostitucije.

– Ovo je moja istina. Ja nisam članica ženskog benda. Bila sam dio kruga prostitucije. Mnogi su mislili da smo dio scene jer smo popularne i pjevamo, a zapravo je na nama zarađivao svatko tko nas je posjedovao – napisala je Kaya na Twitteru.

 

 

Pjevačica je bend napustila 2005. godine i na ovu temu je još rekla:
– Ako si želio biti dio nekog tima, morao si biti timski igrač. To je značilo da moraš otići u krevet sa svakim tko je to od tebe zatražio.

Ova 33-godišnjakinja tvrdi da je tako uspjela i najpoznatija članica benda Nicole Scherzinger. Dodala je kako nisu to nikada prijavile jer su im prijetili da će ih ubiti ako to učine. 

1/11

Komentara 2

NI
Nikomah95
08:50 17.10.2017.

Čudna li čuda! Kao da se to ne zna!

Avatar botoksmanija
botoksmanija
10:13 17.10.2017.

Šta vam je falilo....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije