Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkrio sve

Pukla romansa s Vekić? Bruno Petković jednom izjavom ponovno iznenadio mnoge

Foto: Instagram, Emica Elvedji/Pixsell
1/4
19.01.2020.
u 14:59

Iako su mediji nedavno pisali kako je prijateljstvo njega i 23-godišnje tenisačice Donne Vekić ipak nešto više, nogometaš opovrgava te glasine.

Hrvatski nogometni reprezentativac Bruno Petković jednako je zanimljiv nogometnim klubovima kao i djevojkama. Zgodni Metkovčanin prošle se godine okitio titulom najboljeg nogometaša Hrvatske nogometne lige, ali je zaslužio i još jedan laskav naslov. Naime, prizvan je najpoželjnijim neženjom.

Dakako, ne treba posebno isticati da je markantnom 25-godišnjaku trenutačno karijera u prvom planu, ali mu ne smeta ni pažnja nježnijeg spola. A, iako su mediji nedavno pisali kako je prijateljstvo njega i 23-godišnje tenisačice Donne Vekić ipak nešto više, nogometaš opovrgava te glasine govoreći kako nije u vezi.

-Slobodan sam, najvažniji mi je nogomet, djevojke mi nisu na prvom mjestu-izjavio je za Exkluziv i time sigurno razočarao brojne obožavateljice.

Podsjetimo, dinamovac je do nedavno bio u vezi s manekenkom Teom Slavicom, no ljubav je pukla. Trenutačno su, tvrdi Petković, samo prijatelji, ali dodaje i kako su ostali u korektnom odnosu te da bi joj uvijek pomogao, ukoliko bi joj to bilo potrebno.

Ključne riječi

Komentara 6

DU
Deleted user
15:14 19.01.2020.

Nemojte nas daviti sa time. Pustite to "Gloriji"...

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
17:51 19.01.2020.

Ja samo čekam da @ EUJ stavi opet stari nick @Mađarska Ina ..... nakon poraza na rukometnom prvenstvu to je čisti seks 🤣

DD
dr dragon
21:48 19.01.2020.

ljubav za jednu noč!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije