Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon pet godina

Pukla ljubav! Mojmira Pastorčić više ne ljubi kolegu s RTL-a

Mojmira Pastorčić
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL/RTL
1/6
20.05.2020.
u 09:19

Rado viđeno lice informativnog programa RTL-a, Mojmira Pastorčić, opet je solo.

Omiljeno lice RTL-a, voditeljica te urednica Mojmira Pastorčić opet je solo, a da više ne ljubi Marka Vargeka, kolegu sportskog novinara, urednika i voditelja, piše Story. On se naime, prema njihovim saznanjima, odselio iz njihova zajedničkog stana nakon pet godina veze.

Poznata po svom čvrstom obraćanju, ali i suzdržanosti pri intervjuima, Mojmira je još početkom ove godine govorila o svom dečku Marku, ali čini se da to više nije slučaj.

Mojmira Pastorčić
1/4

U nedavnom intervjuu za Večernji list neustrašiva voditeljica podijelila je svoje viđenje oko situacije s koronavirusom i kako je to utjecalo na ekipu RTL Direkta.

31.03.2017., HNK, Zagreb - Dolazak uzvanika na Vecernjakovu ruzu, dodjelu medijskih nagrada za 2016. Zoran Sprajc, Danka Derifaj, Mojmira Pastorcic. Photo: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL (ilustracija)

- Korona je promijenila sve. Sve je otkazano. I škola i birtija i ekonomija i zagrljaji. Ne lete avioni, ne voze tramvaji. Ali „Direkt“ ide. I kad znaš da ljudi sjede doma u ovoj teškoj situaciji i opsesivno misle o bolesti i dezinficiraju ruke 1000 puta na dan, brinu o svojima, o poslu, novcu, kreditu, o tome što nas uopće nakon ovog čeka, i bombardirani su svakakvim glupostima, onda je važnije nego ikad kako radimo. Važno je da nismo samo brojači mrtvih, važno je da ne pridonosimo panici. I zato radimo priče koje pomažu bolje razumjeti što se događa, razgovaramo sa znanstvenicima, puno se bavimo statistikom, jedinstven je trenutak da sve zemlje proživljavaju istu stvar na različite načine. Zašto je smrtnost negdje 1,5% drugdje 10%, što nas mogu naučiti zemlje poput Islanda koje su testirale jako puno ljudi. Analiziramo gdje je Italija pogriješila, što mi moramo bolje, kako si dokazano možete pomoći, koje sve neistine se šire kao korona. Pokušavamo govoriti i o pozitivnim stvarima koje su se dogodile. Uz malo humora. Bez toga ne ide - rekla nam je tada, a onda se osvrnula i na potres koji je pogodio Zagreb pred kraj ožujka.

Mojmira Pastorčić
1/3

– Teške su to situacije. Novinari, snimatelji, i njih je potres probudio, potresao, prestrašio im djecu, uništio nešto u kući. I oni su brinuli za svoje, ali su otišli na posao i cijeli dan radili izvanredne vijesti, jurili po razrušenom gradu i hladnoći, bili u nemogućim situacijama. Istovremeno je i najgore i najbolje biti novinar – i to posebno na takve teške dane, kao što je dan najgoreg potresa u 140 godina. Ponosna sam da se RTL ponovno, kad je najteže, pokazao sa svojim vrsnim reporterima i sjajnim snimateljima. Ali da, kad si i urednik i voditelj, više nigdje ne ideš. Nema potresa, požara, poplave, ma ni dobre stare pressice. Samo kompjuter – pripomenula je Pastorčić.

Nakon godina provedenih na televiziji, ove voditeljice promijenile su karijeru

Komentara 6

IS
istinapakadbude
10:05 20.05.2020.

Za sve je kriv “Šprajc”

FU
furest
08:33 21.05.2020.

ispravnije bi bilo pisati nisu vise u vezi , nego pisati senzacionalno "ne ljubi vise , " novinari kod nas u zadnje vrijeme stalno koriste pogresno taj bombasticki izraz , za razlaze parova

Avatar lola lola
lola lola
01:50 21.05.2020.

A bude ga sretala na hodniku I u uredima svaki dan. E tak je to.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije