Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon dvije godine

Pukla reality ljubav? Goran prestao pratiti Hanu na Instagramu, nestale i zajedničke fotografije

Foto: Instagram
1/10
03.02.2021.
u 13:07

Znakovito je i to što je Goran prvo zaključao profil za javnost, a potom prestao pratiti Hanu na društvenim mrežama.

O svojoj su ljubavi govorili na sva zvona, maštali su o djeci i njihovim imenima, a onda je za Hanu Rodić i bivšeg ''Gospodina Savršenog'' Gorana Jurenca uslijedio neočekivani prevrat. Sve su glasnija šuškanja o njihovu prekidu, a iz dana u dan isplivavaju i novi dokazi koji idu tome u prilog. Iako su živjeli zajedno u Berlinu, Hana u posljednje vrijeme provodi sve više vremena u Zagrebu dok je Goran i dalje u Njemačkoj.

Da se nešto događa posljednjih mjeseci između njih da se naslutiti i na društvenim mrežama, gdje više nema njihovih zajedničkih privatnih fotografija, a znakovito je i to što je Goran prvo zaključao profil za javnost, a potom i prestao pratiti Hanu na društvenim mrežama.

Foto: reuters

Još nedavno Hana je obožavateljima na Insta Storyju kazala kako je s njom i Goranom sve u najboljem redu. "Zajedno smo, opustite se ljudi... Koliko sam tračeva čula o sebi u zadnje tri godine da me više ništa ne dira. Žalosno je da se sve veze moraju obilježiti na društvenim mrežama", napisala je tada Hana koja Gorana još uvijek prati na Instagramu.

Foto: reuters

Što se u međuvremenu dogodilo nije poznato, a ako  se stvarno pokaže da su Hana i Goran krenuli odvojenim putevima, teško da će tu informaciju moći još dugo tajiti.

Podsjetimo, ljubav između Hane i Gorana planula je tijekom prve sezone showa ''Gospodin Savršeni'' prije nešto više od dvije godine.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Ključne riječi

Komentara 4

RO
roland
14:13 03.02.2021.

Istekao im je ugovor temeljem kojeg su morali biti zajedno!

TA
tamanitelj
14:21 03.02.2021.

Pošušila

WE
west66
20:56 03.02.2021.

Vraca se Hana prvoj ljubavi, a to je japanski.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije