Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
supertalent

Publika bijesna i razočarana polufinalnom emisijom: 'Prodaje dječje trikove'

Siniša Hotko nastupa na Supertalentu
Foto: Nova TV
1/3
09.12.2019.
u 16:42

Nastup Siniše Hotka nije uspio impresionirati ni žiri ni publiku, a u lavini komentara gledatelji su prozvali Slovenca i njegove mađioničarske sposobnosti.

Siniša Hotko predstavlja se kao hipnotizer i mentalist i već je dva puta izborio polufinale u "Supertalentu" - jednom u Sloveniji i jednom u Hrvatskoj. Naime, mladić tvrdi da zna obuzdati svoje i tuđe misli te pomaže ljudima da se riješe trauma, strahova ili loših navika. 

Iako je obećao primamljiv, šokantan i mističan nastup, nitko nije ostao pod dojmom da se radilo o tome. Pokušao je impresionirati matematičkim računicama traživši od publike i žirija da dođu do jednog broja kojeg su onda trebali pretvoriti u riječi, a na kraju trika svi su trebali zamisliti zemlju Dansku i životinju antilopu.

- Možda je do mene, ali mene si izgubio u prvom brojanju. Ja sam zamislio jedan i na kraju dobio dva noja u Andori - rekao mu je Davor Bilman s kojim su se složili Janko Popović Volarić i Martina Tomčić. Njihovoj kolegici Maji Šuput se nastup pak svidio.

Nije uspio oduševiti žiri, ali ni publiku koja je zasipala društvene mreže negativnim komentarima poručivši da se radi o triku iz osnovne škole.

- Što se mađioničara tiče, to je trik iz osnovne škole. Bilo koji broj od dva do devet koji zamisliš i pomnožiš s devet će ti dati dvoznamenkasti broj čiji je broj znamenki uvijek devet. 2x9=18 (1+8=9), 3x9=27 (2+7=9) itd itd... I onda će se uglavnom svi sjetiti Danske. Kad smo bili klinci se nije išlo na životinju s A nego na voće jer su svi odmah pomislili ananas - obrazložio je jedan gledatelj dok je drugi poručio da "Mađioničar" prodaje dječje trikove.

"Ovo je žešća glupost stara 20 godina, preloše", "Užasno loš trik" pisali su razočarano.

- Isti trik je bio u Brain Games, rezultat je bio Denmark - Kangaroo - Orange. I onda se on naziva supertalentom - rekao je gledatelj.

Komentara 2

ZA
zagabria2
19:30 09.12.2019.

Najbolji je onaj što mlatara i vrti palicom kao mažoretkinja a žiri ga uvrstio u najuže finale. Od tada ne gledam više, prejadno

Avatar kesizubac
kesizubac
18:00 09.12.2019.

Trik...., ako se to može nazvati trikom, je toliko uspio da je i sam izvođač ostao bez teksta, shvaćajući da nije uspio......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije