Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
broj ulaznica ograničen

Psihomodo pop u Novu godinu uvest će ekipu u Vintage Industrial Baru

Psihomodo Pop
Foto: Psihomodo Pop
18.12.2014.
u 14:47

Najmladenačkija rock gospoda, Psihomodo pop, zaokružit će novogodišnjim koncertnim tulumom svoju slavljeničku godinu u Vintage Industrial Baru

Najmladenačkija rock gospoda, Psihomodo pop, zaokružit će novogodišnjim koncertnim tulumom svoju slavljeničku godinu u Vintage Industrial Baru. Cijena ulaznice za kartu koja će vas odvesti u 2015. godinu u pretprodaji iznosi 80 kn, a na dan/noć dočeka 120 kn. Broj ulaznica je ograničen.

Psihomodo pop iza sebe ostavljaju iznimno uspješnu godinu koja je zasigurno obilježila jedan dio njihove karijere; u 2014.oj proslavili su 30. rođendan, rasprodali Dom sportova, a na samim vrhovima  ljestvicama top singlova nalazile su se njihove pjesme ''Donna'', ''Bejbe'' i ''Zločest kao pas''.  

U novogodišnjoj noći Psihomodo pop će na koncertu u Vintage Industrial Baru odsvirati presjek cijele karijere koja uključuje i hitove te evergreene poput ''Ramone'', ''Fride'', ''Ja volim samo sebe''. Tamne mrlje prošlosti ostavite iza sebe i pridružite im se u opraštanju od 2014. i pozdravljanju 2015. godine!

Kada Psihomodo pop završe koncert, glazbenu štafetu preuzima rezident kluba Frajman koji će vas provozati, rasplesati, razdevetati, raskukuljiti i razmumuljiti uz najbolju rock, pop, indie, alternativnu domaću i stranu glazbu. Radno vrijeme kluba za najluđu noć produženo je do 6 ujutro.

>>Pogledajte kako su Psihomodo Pop i Let 3 'zapalili' Bundek

>>Psihomodo Pop - ''Neograničen rock trajanja''

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije