Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi singl Donna

Psihomodo Pop obratio se naciji

Psihomodo pop (1)
Foto: Deyan Baric
1/8
14.10.2013.
u 16:06

Priča se odigrava u cirkusu, i ako tražite skrivenu poruku u tome – da, smatramo da je sve ovo oko nas jedan veliki cirkus u kojem su neki od nas akrobati, neki klauni, a neki su divlje ili čak pitome životinje.

Otvoreno pismo građanima Republike Hrvatske

Poštovana Nacijo,

U ovim stresnim vremenima kada ne samo da ne vidimo svjetlo na kraju tunela nego nismo ni sigurni jesmo li uopće u tunelu, koliko je mračno, odlučili smo vam se obratiti na ovaj način. Svi smo svjesni da stanje u svijetu, ali i našoj državi nije bajno, no tek rijetki znaju prave uzroke tome.

I dok ih neki pronalaze na nogometnim terenima okrivljujući lošu igru naše reprezentacije za sivilo u državi, mi smo pokušali prodrijeti u samu bit problema. I vjerujemo da smo je uspješno detektirali. Osnovni uzrok sveopće depresije je predugo razdoblje bez novog singla i spota legendarne grupe Psihomodo Pop, to jest nas.

Kako smo u dušin filantropi bez obzira na sve osobne probleme i poslove bacili smo se na snimanje kako bi naša država opet bila sretna i vesela kakvom i zaslužuje biti. Donna je ime koje ćete danas prvi puta čuti u eteru nekih hrvatskih radio stanica, a svi dobro znamo kako će zbog Donne vrlo brzo slušatelji širom svijeta zaboraviti na Miley, Adele, Lady Gagu i ostale koje Donni ne bi mogle niti noge oprati. A Gobac je to skoro i napravio.

Gonzo, naš stari prijatelj s kojim smo snimili \'Leteći odred\' prije dvadeset i pet godina, a nakon toga surađivali još toliko puta da ne znamo do tog broja niti brojati, vratio se u spotovske vode i složio još jednu genijalnu priču, koja će se još godinama i godinama kopirati.

Priča se odigrava u cirkusu, i ako tražite skrivenu poruku u tome – da, smatramo da je sve ovo oko nas jedan veliki cirkus u kojem su neki od nas akrobati, neki klauni, a neki su divlje ili čak pitome životinje. No, ostavimo po strani skrivene poruke, kada smo krenuli u snimanje spota imali smo odličnu ideju da angažiramo bika koji je odlično odradio naslovnu ulogu u filmu \'Sonja i bik\'. Na žalost bik je bio spriječen pa smo uzeli Sonju, to jest onu… Juditu Franković.

Prije nego spot doživite u svojem punom sjaju, a singl pohara domaće i svjetske radio valove, prilažemo vam fotografije i kratke filmove nastale za vrijeme snimanja spota, na žalost bez spomenutog bika. Ali barem smo imali Sonju, pardon, Juditu.

Srdačno vaši,

Psihomodo Pop

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije