Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONCERTNA TURNEJA

Psihomodo Pop objavio 'Neograničeni rock trajanja'!

Psihomodo pop
Foto: PR
1/2
30.12.2013.
u 17:38

Zagrebački koncert 11. travnja početak je turneje ''Neograničen rock trajanja'' kojom Gobac i dečki obilježavaju prvih trideset godina postojanja

Točno dvjesto godina nakon što je Napoleon Bonaparte abdicirao te je prognan na Elbu, planetarno popularna rock skupina Psihomodo Pop zagrebačkim će koncertom u Domu sportova započeti koncertnu turneju.

Zagrebački koncert 11. travnja početak je turneje ''Neograničen rock trajanja'' kojom Gobac i dečki obilježavaju prvih trideset godina postojanja.

Na konferenciji za tisak u Vintage baru u Zagrebu, okupljenim novinarima obratio se i Psihomodo Pop iz daleke budućnosti koji su putem video linka objasnili kako će se i u budućnosti baviti rock and rollom jer drugo uostalom i ne znaju.

„11. travnja korporacija Psihomodo Pop priprema šou u Domu sportova za 30. jeebilarnu godišnjicu grupe. Dođite na neograničeni rock trajanja“, pozvao je sve  Davor Gobac.

Pored najave koncertne turneje najavljen je i novi album koji će svjetlo dana ugledati u veljači 2014. u izdanju Dallas Recordsa, a koji za sada nema čak niti radni naslov, iako će sigurno biti nešto vezano za znanstvenu fantastiku, jer znanstvena fantastika je to što bend uspješno funkcionira već 30 godina.

Aktualni singl Donna već nekoliko tjedana nalazi se na vrhu domaće ljestvice singlova i garancija je još jednog u nizu odličnih albuma kakve može proizvesti samo Psihomodo Pop uz pomoć producenta Srđana Sekulovića- Skansija. Stoga je Gobac najavio kako će na koncertnoj turneji svirati najbolje stvari  cjelokupne karijere začinjene novim stvarima, na koje će se publika u dva mjeseca od izlaska albuma do koncerta sigurno naviknuti.

Za šezdesetu godišnjicu karijere grupa priprema još veći koncert i nova iznenađenja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije