Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tom Hardy

Prvu je tetovažu napravio za baku, a sad je ovisan o njima

hardy
28.10.2011.
u 21:00

Svoje tinejdžersko razdoblje kao i rane dvadesete proveo je pod utjecajem opijata, zbog čega mu je propao petogodišnji brak sa Sarah Ward

U hrvatska kina stiže akcijski film “Ratnik”. Radnja se filma vrti oko bivšeg boksača, čija je karijera završila zbog alkoholizma, i njegova mlađeg sina Tommyja, koji želi vratiti sjaj posrnuloj boksačkoj obitelji. I dok ulogu alkoholičara Paddyja tumači vrsni umjetnik svoje profesije Nick Nolte, uloga njegova mlađeg sina pripala je britanskom glumcu Tomu Hardyju. Priprema za ulogu koja uz glumačke sposobnosti zahtijeva i fizičke za Toma je bila pravi izazov.

 – Nisam sportski tip i nemam pojma o borilačkim vještinama, tako da je snimanje filma za mene bilo poprilično naporno. Svako jutro tijekom dva mjeseca ustajao sam rano i onda dva sata trenirao boks, zatim dva sata tajlandski boks. Potom su slijedila još dva sata džiju-džicua i na kraju dva sata dizanja utega. A do sada sam imao samo crni pojas iz sjedanja u fotelji i zabavljanja uz igraću konzolu – rekao je Tom.

 Težak život uz alkoholizam i droge za 34-godišnjeg Britanca nisu samo priča s filmskog platna nego i stvarni život. Svoje tinejdžersko razdoblje kao i rane dvadesete proveo je pod utjecajem opijata, zbog čega mu je propao petogodišnji brak sa Sarah Ward. Kako mu se i “filmski otac” Nick Nolte dugo borio s ovisnošću o alkoholu, sa setu su imali o čemu pričati.

 – To je tema o kojoj mogu satima pričati i bilo je iznimno zanimljivo raditi na nečemu u čemu imaš mnogo iskustva – rekao je Tom.

 Hardy je odrastao kao sin jedinac u obitelji umjetnika, a prije glumačke karijere bavio se modelingom i ostvarivao zapažene rezultate. Pod svjetla reflektora ušao je ulogom u mini-seriji “Združena braća”, nakon čega su uslijedili filmovi “Pad crnog jastreba”, “Dan obračuna”, “Početak” i mnogi drugi, a Tom je postao jedan od najtraženijih hollywoodskih glumaca.

 Osim alkohola i droga, Tomov privatni život obilježile su brojne žene. Ni on sam nikada nije skrivao kako je u mladosti bio sklon ludim zabavama i provodima. U vezi s Rachel Speed dobio je danas trogodišnjeg sina Louisa Thomasa, koji mu je postao centar svijeta. Još jedna stvar u životu tog glumca ima veliko značenje. Tetovaže na Tomovu tijelu obilježavaju sve najvažnije događaje iz njegova života, a prvu je napravio sa 15 godina kao uspomenu na pokojnu baku. Nakon te prve nije mogao prestati, pa danas najviše problema s njima imaju filmske šminkerice koje potroše i po nekoliko sati prekrivajući ih. Tako mišićav i s mnogim tetovažama mami uzdahe djevojka diljem svijeta, no on skromno kaže da sam sebi izgleda pomalo grubo.

 Teška i problematična mladost Tomu je bila odlična lekcija iz koje je naučio kako treba uživati u malim stvarima i radovati se svakom uspjehu, a on ih niže jedan za drugim. Osim odlično odrađene uloge u “Ratniku”, priprema ulogu za novi nastavak Batmana u čemu mu je velika podrška i njegova zaručnica Charlotte Riley.

Ključne riječi

Komentara 1

ST
steve
09:14 29.10.2011.

Neznam dali ce mladi od toga nesto nauciti, ali kad sam ja pisao o tetovazi izbrisli su ga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije