Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zadnji događaj

Prvo su je osudili da ne poznaje protokol, ali Meghan je ovime oduševila Britance

Meghan Markle
Foto: BBC Screenshot/PA/PIXSELL
1/6
11.03.2020.
u 18:11

Ranije su ju kritizirali kako nije usvojila kraljevske manire, ali Meghan Markle uspjela je na posljednjem događaju kao dio kraljevske obitelji oduševiti Britance.

Nekidan se u fokusu medija našao trenutak susreta kraljevskih parova Meghan i Harryja te njegovog brata princa Williama i supruge Kate koji je prema mnogima bio podosta hladan, a Britanci o tome ne prestaju pričati, niti pisati.

Meghan Markle
1/8

Iako su Meghan ranije kritizirali i tvrdili da nije usvojila kraljevske manire, jednim je potezom uspjela razuvjeriti obožavatelje kraljevske obitelji da je u mogućnosti ponašati se u skladu s nametnutim protokolima. Naime, dok je budući kralj princ Charles dolazio do svog mjesta u Westminsterskoj katedrali - Meghan mu se naklonila. Markle se osmjehnula i kratko pozdravila, a Kate i princ William kao i princ Harry pozdravili su ga tek kratkim pokretom glave.

- Uništila ih je pristojnošću - stoji u jednom komentaru ispod videa koji je brzinom munje obišao svijet.

Podsjetimo, Meghan i Harry jučer su bili na obilježavanju dana Commonwealtha u Katedrali Westminster i to im je bilo posljednje sudjelovanje na nekom događaju kao dio kraljevske obitelji. U poznatu katedralu tako je prvo ušetalo upravo njih dvoje, a potom Harryjev brat William i njegova supruga Kate, koji sjeli u red ispred njih.

Ovo je prvi javni susret braće i njihovih supruga nakon Megxita prije dva mjeseca. Kad su se William i Kate pojavili u katedrali, Meghan i Harry su se nasmijali, a Meghan je veselo mahnula šogoru i šogorici uz tihi "Hej".

Nemoguće je ignorirati govor tijela Williama i Kate koji su vrlo hladno odzdravili uskoro bivšem kraljevskom paru, a prizor koji je obišao cijeli svijet nikoga nije ostavio ravnodušnim.

Naime, prije nego što 31. ožujka službeno odstupe s dužnosti, morali su odraditi neke zaostatke, što je uključivalo i dodjelu nagrada Endeavour Fund, a Harry je također iskoristio vrijeme u Britaniji da bi napokon porazgovarao s kraljicom. Mnogi su zapazili i da Meghan izgleda sve bolje otkad je otišla (fanove je posebno oduševio i izbor uske plave haljine koju je dizajnirala Victoria Beckham) te da se puno više smije, ali neki su ipak imali primjedbe.  Među prvima ih je prozvao bivši kraljičin tajnik za medije Dickie Arbiter, kojeg je iznimno uzrujalo što nisu poveli malog Archieja. On je rekao kako je taj njihov potez zlurad i nepromišljen. Prozvao ih je i voditelj Piers Morgan, rekavši da je "čudno" što su ga ostavili samog na brigu dadiljama.

 

Komentara 5

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
19:35 11.03.2020.

U usporedbi sa ovom svjetskom senzacijom, corona virus je na nivou gibanice.

IN
ima_nešto
03:46 12.03.2020.

Samo budala ide na kraljevske termine. Oblači se svaki dan za paradu konja i kobila... I tako te prođe život

MI
mad975.IA
20:44 11.03.2020.

ova je dobra:"trosi novce poreznih obveznika, a raditi ne zna nista od posla koji mora obavljati u obitelji po protokolu", koliko pameti treba imati za nešto ovako napisati?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije