Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
beba na putu

Bio je zakleti neženja, a sad će mu prvo dijete roditi 20 godina mlađa

Foto: JEAN-PAUL PELISSIER/REUTERS/PIXSELL
1/7
22.08.2019.
u 14:55

Tarantino je u razgovoru za časopis GQ 2009. godine ispričao kako je svjesno žrtvovao svoju vezu s Daniellom zbog karijere.

Quentin Tarantino i njegova supruga Daniella postati će roditelji po prvi put!

Poznati scenarist i redatelj upoznao je Daniellu 2009. godine dok je promovirao svoj film "Nemilosrdni gadovi". Par se zaručio u lipnju 2017. godine. U studenom 2018. godine 56-godišnji redatelj i 35-godišnja pjevačica i model su se vjenčali, a sada će dobiti i prvog nasljednika, piše People.

Foto: Profimedia

- Daniella i Quentin Tarantino s velikim zadovoljstvom najavljuju da očekuju dijete - stoji u službenoj izjavi bračnog para. Tarantino je poznat po tome da se zbog zauzetosti poslom nikada prije toga nije ženio. Iako su vezu u međuvremenu prekidali, par se na kraju ipak ponovno zbližio. Lijepa Daniella kći je izraelskog pjevača i tekstopisca, Tzvika Picka. 

Par se vjenčao na intimnoj ceremoniji u Los Angelesu, a na prijemu su bili samo njihovi najbliži prijatelji, kolege i obitelj. Među uzvanicima su bila i poznata imena svjetskog glumišta poput Tarantinove muze Ume Thurman , Brucea Willisa te Samuela L. Jacksona.

Foto: Profimedia

- Kad snimam film, ne radim ništa drugo. Sve se vrti oko filma. Nemam ženu, nemam djecu. Ništa mi ne smije smetati - govorio je nekada Tarantino. Mnogi se pitaju znači li to da bi se jedan od najpoznatijih i najcjenjenijih redatelja Hollywooda mogao ostaviti redateljske palice i posvetiti obiteljskom životu.

Tarantino je u razgovoru za časopis GQ 2009. godine ispričao kako je svjesno žrtvovao svoju vezu s Daniellom zbog karijere. Veza se raspala jer, objasnio je, on na nju nije bio spreman iako je rekao da je upoznao osobu s kojom se vidi dugoročno. Nakon što je redatelj izjavio da se planira povući kada završi filmove na kojima radi, par je viđen zajedno.

Iako je najavio da planira prestati snimati filmove, s njegovim temperamentom nikada se ne zna. - Ma nije to zapisano u kamenu, to je samo plan.. Planiram stati nakon desetoga, ali u 75. možda odlučim da imam još toga za reći - izjavio je svojevremeno.

Ključne riječi

Komentara 1

SH
Shalan
16:45 22.08.2019.

Dobro je to. Najavio je da mu je "Once upon..." zadnji film. Možda se zbog djeteta i žene ponovno uhvati posla.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije