Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
24 godine nakon smrti

Prvi put objavljena oporuka Audrey Hepburn, evo kome je ostavila dragulje i imanja

Foto: Youtube Screenshot
1/4
16.12.2017.
u 12:16

Poznata glumica je dragulje ostavila sinovima Seanu i Luci, ali vrijedan nakit ostavila je i supruzi i kćeri glumca Yula Brynnera.

Zahvaljujući sudskom procesu koji Sean Hepburn Ferrera, sin glumice Audrey Hepburn vodi s humanitarnom organizacijom za djecu koja nosi ime njegove pokojne majke, prvi put je u javnosti objavljena oporuka ove glumice koja je preminula 1993. godine od raka. 

Sean i njegov polubrat Luca Dotti utemeljili su ovu organizaciju u čast svojoj majci, a sada je tuže zbog neprimjerenog korištenja zaštitnih znakova ove organizacije. Tijekom postupka sudu je kao jedan od dokumenata dostavljena i oporuka ove legendarne glumice koju svi pamtimo po nezaboravnoj  ulozi u "Doručku kod Tiffany".

Oporuka, koju je Audrey sastavila još 1991. godine, a u detalje iznosi Daily Mail, pokazuje kako su njeni sinovi Sean i Luca imenovani kao glavni nasljednici njenih imanja i intelektualnog vlasništva, a Audrey je sinovima ostavila i vrijedne Bulgari dragulje.

Velikodušan poklon oporukom je ostavila i suprugi i kćeri glumca Yula Brynnera. Tako je Brynnerova kći Victoria od Audrey naslijedila dijamante i  broš, a njegova supruga Doris naslijedila je smaragde, broš ukrašen safirom te naušnice. Glumica je bila jako dobra prijateljica s dizajnerom Hubertom de Givenchyjem kojem je ostavila dvije ruske ikone. 

Pogledajte kako je botoks uništio lica slavnih glumica

Komentara 1

KO
kojikura
09:53 17.12.2017.

A ja mislio meni, 😭

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije