Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svi nezadovoljni

Prvi povratnički koncert 'Spajsica': 'Loše ozvučenje, trula publika, grozni kostimi'

Foto: PA/Pixsell
1/6
25.05.2019.
u 11:07

Ipak to nije bio doživljaj kojem su se nadali fanovi, iako su Emma Bunton, Melanie Brown, Melanie Chisholm i Geri Horner dale su sve od sebe.

Spajsice su održale prvi koncert povratničke turneje sinoć u Dublinu pred 75.000 obožavatelja.

Ipak to nije bio doživljaj kojem su se nadali fanovi, iako su Emma Bunton, Melanie Brown, Melanie Chisholm i Geri Horner dale su sve od sebe. Naime, na koncertu nije bila Victorija Beckham, a ni ozvučenje nije bilo na nivou, te su se mnogi obožavatelji požalili da ništa ne čuju.

 

- Ništa se ne može čuti. Kakvo je to ozvučenje? U životu nisam vidio truliju publiku - pisali su uzrujani obožavatelji.
Oni koji su čuli, složili su se da je doživljaj bio apsolutno fantastičan, pogotovo zato što su čuli sve hitove najpopularnije grupe iz 90-ih.

Koncert je započeo vatrometom, dok je Geri pozdravila publiku ovim riječima:
- Mi smo četiri odrasle žene odjevene u superjunakinju, princezu, kraljicu i leoparda. Nadam se da će te se svi dobro zabaviti večeras - rekla je.

Neki obožavatelji čak su kritizirali i kostime, za koje tvrde da su strašni.

 

Melanie B se nakon koncerta zahvalila obožavateljima i rekla da se nada da će ozvučenje biti bolje, a na društvenim mrežama se  oglasila se i Victoria Beckham koja je curama poželjela sreću.

 

Šuška se ipak da će Posh nastupiti s djevojkama na Wembleyu 14. lipnja, ali neće pjevati već samo sudjelovati u koreografiji.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Dr Evil
Dr Evil
11:56 25.05.2019.

Špajz grls

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije