Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav na kušnji?

Prva velika svađa Hane i Gorana: Evo što je Savršeni zamjerio svojoj odabranici

Foto: RTL
09.04.2019.
u 21:47

- Moram priznati da je to naša prva velika svađa. Došli smo u ovaj show pokazati da smo i mi normalan par, da nismo drugačiji od drugih- rekao je Goran.

Čini se da kod Hane i Gorana ne cvatu ruže. Nakon što se Hana rasplakala pred kamerama uslijedila je nova svađa. Ovog puta Goran je svojoj odabranici zamjerio što se nije spremila na vrijeme.

- Nisi obučena, zadnja si opet- započeo je Goran nabrajati Hani za dobro jutro. - Zašto me nisi probudio? Zašto me nisi zagrlio i legao kraj mene, znaš da bi se ustala onda-  uzvratila je Hana te dodala da se ne želi više svađati.

- Moram priznati da je to naša prva velika svađa. Došli smo u ovaj show pokazati da smo i mi normalan par, da nismo drugačiji od drugih - rekao je Goran aludirajući na sinoćnju svađu, a Hana je rekla da se ona ne trudi dovoljno jer ne osjeća neku pozitivnu energiju od ljudi i kako ne osjeća da pripada ovdje, prenosi RTL.hr.

Pogledajte i tko su najveće hrvatske zavodnice.

Ključne riječi

Komentara 4

GR
gragakarlovac
03:28 10.04.2019.

Ovaj tip je jos jedan Hrvat koji voli momke,

GI
Gips
23:07 09.04.2019.

Jel mi posudi ko pištolj i metak da se upucam u glavu šta sam ovo išo čitat?

Avatar javorko
javorko
07:57 10.04.2019.

po cemu bi vas dvoje bili drugacije od drugih?Ne znate pjevati plesati glumiti niste odvise pametni to sto ste bili na tv bili ste ne svojom zaslugom..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije