Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokušaj modernizacije

Umirući brend traži slamku spasa! Prva transrodna osoba dobila je krila ‘anđela’

Foto: Instagram
1/3
06.08.2019.
u 10:33

Ne čudi što su se odlučili upravo za nju jer tim bi izborom mogli podići prijeko potrebnu prašinu.

Nakon godine dana žestokih napada na društvenim mrežama, čelni ljudi brenda Victoria’s Secret su popustili. Zaposlili su prvu transrodnu osobu kao manekenku.

Riječ je o Valentini Sampaio koja je sretnu vijest objavila na svom Instagramu. Na fotografiji koju je objavila sjedi na stolcu u kućnom ogrtaču, a označila je Instagram stranicu njihove linije namijenjene tinejdžerima Victoria’s Secret Pink.

 

Ne čudi što su se odlučili upravo za nju jer tim bi izborom mogli podići prijeko potrebnu prašinu. Brend je tijekom prošle godine zatvorio više trgovina diljem svijeta. Prodaja im je počela padati već 2015. godine, a kao jedan od velikih problema bio je, kako tvrde modni insajderi, između ostalog i to što nisu bili konkurentni jer nisu htjeli u ponudu uvrstiti sportske grudnjake i grudnjake bez žica i podstave koji su tada bili u trendu.

Također, izgubili su dio publike koja se okrenula prema brendovima koji su radili modele za punije žene. Na kraju, u svibnju ove godine, zaključili su da više neće prenositi reviju. Revija je godinama bila vrhunac produkcije te je okupljala najtraženije modele i najpopularnije glazbenike. Stariji kreativni direktor Ed Razek 2018. rekao je da ne želi transseksualnu osobu jer želi prodati ‘fantaziju’ i zabaviti ljude koji show gledaju 42 minute.

Naravno, njegov komentar mnogi su osudili, te je nakon toga počela prava revolucija na društvenim mrežama, čiji su korisnici htjeli da VS kao anđelice zaposli plus size modele i transseksualne osobe. Komentirali su da su njihove ideje zastarjele , a da donje rublje koje proizvode više nije prihvatljive kvalitete. Također, Shanina Shaik koja je godinama nosila krila nedavno je rekla da ove godine neće biti revije, no nitko iz kuće to još nije potvrdio.

Pogledajte i top 10 najgorih padova na modnim pistama.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije