Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROCURILE FOTOGRAFIJE

Provod na jahti s kraljem Instagrama! Alkohol na sve strane, golišave djevojke u bazenu...

Dan Bilzerian
Foto: Instagram
1/16
15.07.2020.
u 14:31

Na društvenim mrežama osvanule su fotografije razuzdanog provoda na jahti multimilijunaša Dana Bilzeriana.

Na svojoj luksuznoj jahti već neko vrijeme 39-godišnji kralj Instagrama i američki milijunaš Dan Bilzerian plovi Jadranskim morem, a tamo mu se pridružilo mnoštvo mladih djevojaka koje na svojim društvenim mrežama redovito objavljuju kako se provode na hrvatskoj obali.

Odaju dojam oduševljenosti, a kako i ne bi nakon lokacija poput Splita, Brača, Hvara, Paklenih otoka. Premda je on pažljiv da previše toga ne ispliva u javnost, modeli i njegove kolege ne mogu odoljeti objavljivanju fotografija s luksuznog plovila.

Foto: Instagram screenshot

- Hrvatska je za nas raj na zemlji - poručile su djevojke u svojim objavama na društvenim mrežama, dok je jedna od njih, Madison Jewel Marquez, pozirala u minijaturnem kupaćem kojeg nose sve Danove djevojke. S njima na Jadranu plovi i filmski producent te igrač pokera Bill Perkins koji tamo promovira svoju knjigu "Die with Zero: Getting All You Can from Your Money and Your Life" koja izlazi 28. srpnja.

Foto: Instagram screenshot

Društvo im pravi Lara Sebastian, glumica i plesačica koja je surađivala s Jennifer Lopez, Johnom Legendom, Jonom Bon Jovijem i mnogim drugim zvijezdama.

Dan Bilzerian
1/11

Bilzerian se na Instagramu stalno hvali videima s naše obale pokazujući skupu jahtu, a sada se pohvalio novim kadrovima iz Hrvatske. Otkrio je da je posjetio Palmižanu gdje je s ljepoticama u jednom beach baru uživao u šampanjcu. Bilzerian je u beach bar stigao s kaubojskim šeširom na glavi, zbog čega su ga prijatelji zezali: "Looking good, Billy Ray!"  aludirajući na  ga američkog kantuatora i glumca Billyja Raya Cyrusa. Poznat je kao kralj Instagrama jer na toj društvenoj mreži ima više od 32 milijuna pratitelja koji imaju uvid u njegov razuzdan stil života. Premda će ga mnogi opisati kao plejboja, on za sebe kaže da je profesionalni igrač pokera, a početni kapital stekao je zahvaljujući svom ocu Paulu Bilzerianu, koji se obogatio na Wall Streetu te svojim sinovima Danu i Adamu odmah osnovao zaklade iz kojih se njih dvojica i danas financiraju.

Pogledajte koji su se hrvatski estradnjaci izborili za saborsku klupu!


 
Ključne riječi

Komentara 4

ST
staromlad
15:28 15.07.2020.

Na večernjem se promovira slika žene koju utjelovljuje Severina i ove "ljepotice" koje svoje prisustvo na toj jahti plaćaju svojom čašću i dostojanstvom. Ta slika žene je nažalost općeprihvaćena u svijetu, ponajviše zbog medija - spotova, filmova, članaka itd. Sve to na prvu izgleda privlačno, n iza toga stoji velika praznina u duši, a i u tijelu...Naravno, udruge babe i Jelena spasi me Veljača and co. se ne bune protiv takve slike žene, njima je problem kada se žena pokaže kao majka, supruga, odgajateljica, to je za njih ozbiljno kršenje prava žena.

Avatar salko1951
salko1951
14:51 15.07.2020.

Ovaj Rom je postao naporan!!

AT
atlantisind
14:41 15.07.2020.

Daj Vecernji skinite nam se s one stari sa ovim budalama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije