Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobre ideje

Provjerili smo što slavni rade u karanteni: Dok neki samo kuhaju, drugi nisu odoljeli hit izazovu

Foto: Instagram
1/12
26.04.2020.
u 10:00

A u ove “karantenske” dane poznate i slavne zaokupili su i trendovi koji se šire internetom, a među njima je i tzv. pillow challenge. Naime, kako se ovih dana nemaju za što srediti i obući svoje glamurozne haljine, slavne influencerice, ali i glumice odlučile su se našaliti i “glamurozni” outfit napraviti samo s jastukom.

Mnoge su se zvijezde tijekom pandemije koja je zahvatila cijeli svijet odlučile više okrenuti svojim društvenim mrežama da bi obožavateljima pokazale kako se oni snalaze u ovim teškim vremenima, a možda nekima dati i savjet kako kvalitetno iskoristiti vrijeme. I dok su neki jedva dočekali uzeti malo slobodnog vremena kako bi se napokon posvetili obitelji, neki su se više fizički aktivirali u prirodi, a neki i poveli za trendovima koji kruže internetom.

1/7

Pjevačica Maja Šuput jedva je dočekala posvetiti se mužu Nenadu Tatarinovu pa karantenu provodi u svoja četiri zida, radeći kućanske poslove koje do sada nikada nije radila. I dok njezin suprug svakodnevno kuha za njih, Maja sve pomno prati s druge strane šanka, snimajući svaki detalj za svoje pratitelje koji je često pitaju odakle im toliko kulinarskih ideja. Osim kućanskih poslova i kulinarskih aktivnosti, vrckava pjevačica pokrenula je i nagradnu igru pa je odlučila razveseliti žene i tjedan dana svaki dan pokloniti po jednu od svojih najdražih haljina.

Ne skriva da joj ovo vrijeme teško pada, no ona i suprug nadaju se da će do druge godišnjice njihova braka, koja je početkom svibnja, ovoj situaciji doći kraj.

I pjevačica Indira Levak ovo vrijeme provodi u svoja četiri zida sa suprugom. Njezin muž Miroslav tijekom izolacije svladao je i vještine koje u normalnim okolnostima sigurno ne bi imao potrebu svladati pa je tako preuzeo i ulogu frizera te svojoj supruzi obojio kosu. Sudeći po njezinoj frizuri, posao je obavio odlično, a njih dvoje i dalje su kombinacija čiste pozitive za svoje pratitelje.

Miroslav je u karanteni proslavio i rođendan, a ove godine rođendanska zabava bila mu je posve drugačija od dosadašnjih. Nakon što se požalio kako mu na rođendan nitko nije došao, Indira ga je odlučila iznenaditi i prirediti mu zabavu na balkonu njihova stana, a napravila mu je i tortu. Proslavljena manekenka, danas poduzetnica Ljupka Gojić Mikić karantenu provodi s obitelji u svom stanu na Knežiji. Osim što tamo živi, Ljupka je na Knežiji otvorila i francusku slastičarnicu Jolie Petite Patisserie, koju je zbog epidemije morala ograničiti samo na dostavu. Osim za posao, brine se i za tri kćerkice koje nastavu imaju online, a priznala je da joj je najteže s najmlađom jer još uvijek ne shvaća zašto je ne smiju izvesti na ljuljačke.

Glumica Nataša Janjić sa suprugom Nenadom i jednogodišnjim sinom Tonijem trudi se vrijeme provesti najkvalitetnije moguće. Iako svi moramo izbjegavati nepotrebne odlaske iz kuće, prošetati se prirodom još uvijek smijemo, to se čak i preporučuje. A upravo to iskorištava Nataša koja se s obitelji morala žurno iseliti iz stana nakon potresa koji je 22. ožujka pogodio Zagreb budući da joj je stan u centru devastiran toliko da više nije bilo sigurno u njemu boraviti. Glumica sa suprugom čeka već i drugo dijete koje bi se trebalo roditi u kolovozu. Glumica Ecija Ojdanić, na sreću, nije pretrpjela toliku štetu nakon potresa, no s pratiteljima je podijelila kako joj ovo vrijeme pandemije, pa i potresa, jako teško pada. No ono što joj pomaže u ovim teškim vremenima jest pokušaj održavanja rutine pa se tako svojski trudi vježbati, čitati, pospremati po kući, a u svemu tome nađe vremena i za dječje domaće zadaće.

1/6

A u ove “karantenske” dane poznate i slavne zaokupili su i trendovi koji se šire internetom, a među njima je i tzv. pillow challenge. Naime, kako se ovih dana nemaju za što srediti i obući svoje glamurozne haljine, slavne influencerice, ali i glumice odlučile su se našaliti i “glamurozni” outfit napraviti samo s jastukom. Zanimljivom izazovu nije odoljela ni jedna od najpoznatijih domaćih influencerica Sonja Kovač koja se, osim s haljinom, našalila i s torbicom pa je u nju stavila jedini proizvod koji će nam trebati ove godine – toaletni papir. Izazov nije zaobišao ni američke glumice, a jedna od njih koja se usudila našaliti sa svojim outfitom je i slavna Halle Berry koja je uz crni jastuk obula i crne cipele s visokom petom i svima pokazala zašto se i dalje smatra jednom od najseksepilnijih glumica svijeta.

Njezina slavna kolegica Gwyneth Paltrow u izolaciji voli uzeti više vremena za sebe, što inače nema priliku, te uživa u svojim rutinama prije spavanja s maskom na licu. Njihov kolega Bruce Willis uspio je sve iznenaditi mjestom koje je odabrao za izolaciju – dom bivše supruge Demi Moore, gdje se nalaze i njihove tri odrasle kćeri, ali i budući zetovi te Demin osobni asistent. Zašto se Willis odlučio karantenu provesti s bivšom suprugom umjesto sadašnjom i starijom djecom umjesto mlađom, nikome nije jasno.

Komentara 1

Avatar BettyIE75
BettyIE75
15:00 26.04.2020.

w︆︅w︅︆w︆︆.︆︆Lo︆︅v︅︆e︆︆x︆︆x︅︆.︆︅c︅︆l︆︅u︅︆b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije