Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novinarski tim

'Provjereno' dobilo pojačanje – Ana Malbaša nova je članica emisije

Foto: Nova TV
1/3
19.09.2017.
u 12:22

Malbaša se tako pridružila novinarskom timu emisije koja i u 11. sezoni, pod uredničkom palicom Ivane Paradžiković, svakog četvrtka donosi potresne, ali i inspirativne priče građana.

Ana Malbaša, novinarka s bogatim iskustvom u istraživačkom novinarstvu, nova je snaga redakcije "Provjerenog".

Malbaša se tako pridružila novinarskom timu emisije koja i u 11. sezoni, pod uredničkom palicom Ivane Paradžiković, svakog četvrtka donosi potresne, ali i inspirativne priče građana.

„Sretna sam što imam priliku biti dio najgledanijeg informativnog programa u zemlji, a posebna mi je čast što novinarsku karijeru nastavljam u društvu vrijedne i hrabre ekipe "Provjerenog". Uz ljubav prema istraživačkom novinarstvu i stav kako je dužnost novinara tragati za istinom, vjerujem da ću doprinijeti kvaliteti emisije i njezinoj borbi za bolje i pravednije društvo“, rekla je Ana Malbaša.

29-godišnja novinarka diplomirala je komunikologiju na Hrvatskim studijima Sveučilišta u Zagrebu, a radno je iskustvo stjecala u političkim tjednicima Aktual i Nacional. Tri godine provela je na HRT-u gdje je, za informativne, gospodarske i istraživačke emisije kao što su „Što vas žulja“ i „Potrošački kod“, uz dnevno-političke teme radila i istraživačke reportaže o problemima građana, radničkim pravima te netransparentnom poslovanju tvrtki i institucija.

U "Provjerenom", koji je u 11. sezonu ušao s odličnom gledanošću i u prosjeku ostvaruje 39,7 posto udjela u gledanosti, Malbaša će obrađivati različite istraživačke teme, a njezin prvi prilog o gradskim autobusima koji su potencijalno opasni za putnike zbog upitne tehničke ispravnosti gledatelji mogu pogledati već ovog četvrtka.

Komentara 4

KA
kakačinka
12:35 19.09.2017.

Jako je lijepa 👌🏻

Avatar gledatelj_zikine_dinastije
gledatelj_zikine_dinastije
14:40 19.09.2017.

ljepa do trece slike tek tada ugledah da je plus size xxxxl

HW
hwy2hell
13:21 19.09.2017.

Od svih Hrvatica najljepše su Srpkinje !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije