Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROSTITUTKA IRMA

Prostitutka Irma: Dokazat ću da je Beckham manipulativni kurviš

beckham
Pixsell
29.09.2010.
u 17:34

Davidov pravni tim uručio je Irmi tužbu od 16 milijuna funti u ponedjeljak u jednom newyorškom hotelu u kojem prostitutka, inače izbjeglica iz Bosne, trenutačno boravi.

David i Victoria Beckham neće zadržati ni novčića od 16 milijuna funti za koliko nogometaš tuži prostitutku Irmu Nici koja tvrdi da je spavala s njime. Novac će ići u dobrotvornu zakladu slavnoga para koja pomaže bolesnoj djeci.

– Svaki novčić koji izvuku iz te lažljivice pomoći će bolesnoj djeci. Iskoristit će njezin prljavi novac da pomognu onima kojima je to najpotrebnije. David ne želi ni novčića od te žene, ali to ne znači da iz cijele situacije ne može izići neko dobro – rekao je prijatelj Beckhamovih za britanski The Sun.

Davidov pravni tim uručio je Irmi tužbu od 16 milijuna funti u ponedjeljak u jednom newyorškom hotelu u kojem prostitutka, inače izbjeglica iz Bosne, trenutačno boravi. Cijela afera izbila je prošli tjedan kada je 26-godišnja Nici za američki tabloid “InTouch” ispričala da joj je Beckham plaćao stotine dolara za seksualne usluge, a jednom su imali i seks u troje.

Nogometaš također tuži i tabloid jer je priču objavio usprkos tome što ime je bilo rečeno da je izmišljena.

Osim vlastite riječi, Nici nema nikakvih dokaza kojima bi potkrijepila svoje tvrdnje, no čvrsto vjeruje kako će njezina riječ biti jača od Beckhamove.

– Jako se veselim dolasku na sud i prilici da kažem istinu. Svima ću dokazati da ne lažem i svijet će napokon shvatiti da je gospodin Beckham manipulativni kurviš – rekla je Irma Davidovim odvjetnicima prilikom uručenja tužbe.

Komentara 5

OR
orisis
18:56 29.09.2010.

Ako proglasim :Beckham je svetac!!..Da li to zvuchi uvjerljivo?

KR
krilnik2
21:01 29.09.2010.

A ima li ta kurva 16.000.000 funti?

DU
Deleted user
09:18 30.09.2010.

Tih 16 milja, to sada David traži novac koji joj je davao za \"usluge\" ? Mislim, ono, za gladnu djecu, teku mi suze do jaja. Nije mi jasna ta \"elitna\" prostitucija, kaj nemaju neki kodeks ili diskreciju, ovako kompomitira svojuu agenciju, mada kada izvuku 16 milja iz usta gladne dječice kamo ih je David već ugurao, neće im trebati ni bordel više. Ovo je valjda plan mirovine 3 stupnja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije