Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE LAKO

Prošlogodišnji pobjednik 'Života na vagi' otkrio koliko se udebljao nakon showa

Foto: RTL
1/9
26.10.2020.
u 11:39

Robert Blažević Roko kaže kako i dalje vježba pet do šest puta tjedno, ali ne skriva da ima kriza i da se udebljao.

Prošlogodišnji pobjednik showa "Život na vagi" Robert Blažević Roko u show je ušao s gotovo 170 kilograma, a do finala je spao na nevjerojatnih 92,9 kilograma i zasluženo pobijedio i osvojio 150 tisuća kuna. Gostovao je nedavno u RTL Direktu i pričao o tome koliko se udebljao nakon showa i koliko je teško zadržati te zdrave navike kad se izađe iz showa. Priznao je da je imao kriza, ali uspijeva ih savladati i ne skriva da je dobio na kilaži, ali i dalje redovito vježba. 

– Dobio sam oko 15 kilograma, ali radim više na masi, a biti vani jest najveći izazov – gladan si, a ne kuha se uvijek i svugdje gdje dođeš po tvom ukusu i planu prehrane – kazao je Roko. Prije je na tanjuru uvijek ostavljao one zdravije namirnice poput povrća i salata, a sada to više nije slučaj i zdrave namirnice su sastavni dio njegove prehrane, kao što je i vježbanje ušlo u njegovu svakodnevnu rutinu.

– Pet do šest puta tjedno se trenira, vikendom idem na Sljeme, ako se hoće, može se. Dok se nećeš sam za sebe pobrinuti, nema ničega – kaže Roko. Ima savjet i za sve koji nikako da se pokrenu i učine nešto za svoje zdravlje. – Prvi korak je najteži. Otiđite šetati ili voziti bicikl i doći će se do nekih zdravih navika i kad vidiš bolji rezultat na vagi, bolje ćeš se osjećati i tražit ćeš veće izazove. – poručuje Roko. 

Ključne riječi

Komentara 5

SH
Shtanga
12:13 26.10.2020.

Nije Blažević, već Baković.

Avatar Warded
Warded
12:50 26.10.2020.

Sve je u glavi. Držim fige.

Avatar manjejeviše
manjejeviše
12:43 26.10.2020.

Dobiješ još 50 kg pa se opet prijaviš !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije