Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Omiljena dadilja

Prošlo je 20 godina od posljednje epizode 'Dadilje', pogledajte kako glumci izgledaju danas

Foto: Profimedia
1/8
14.06.2019.
u 22:07

Zadnja epizoda emitirana je u lipnju 1999. godine, a neki od glumaca iz serije odlučili su se potpuno povući iz svijeta glume.

Nazalni glas nimalo tipične dadilje, Fran Drescher, malo tko može zaboraviti, najviše zbog čestog repriziranja jedne od najpopularnijih serija koje smo mogli gledati na malim ekranima.

Dobar humor ipak dovodi do toga da svaki puta kada iznova krene repriza, zateknemo se da se smijemo istim duhovitim dosjetkama simpatičnog batlera Nilesa i njegove vječne suparnice C.C. Bapcock, pomalo naporne Franine majke i bake te zbunjenog gospodina Sheffielda i njegove djece - Maggie, Brightona i Grace. Otkrili smo gdje su neki od njih i što rade danas.

Foto: Profimedia

Madeline Zima (Grace), najmlađa u obitelji Sheffield, imala je samo 13 godina kada je serija završila sa snimanjem. Danas ima 33 godine, još uvijek se bavi glumom, ali se također bavi i pisanjem i režijom. Nedavno je izašao i njezin novi film, 'The Chain', a prošle je godine napisala i režirala svoj prvi film, 'Warm Human Magic', u kojem je glumila i jedna od njezinih sestara, Yvonne Zima. Neke od zapaženijih uloga su joj bile u serijama 'Kalifornikacija' i 'Heroji'.

Benjamin Salisbury (Brighton), nakon završetka serije, odlučio se za studentske klupe i upisao novinarstvo. Sada je 38-godišnji muž i otac dvoje djece koji vodi miran obiteljski život. Iz glumačkog svijeta se povukao još 2006. kada je imao svoju posljednju ulogu, a te iste godine se oženio s Kelly Murkey.

Foto: Profimedia

Nicholle Tom (Maggie) nakon 'Dadilje' pojavljivala se u mnogim epizodnim ulogama i zapaženijim serijama kao što su 'Zaboravljeni slučaj', 'Mentalist', 'Gotham', ali i filmskom ulogom u 'Princezinim dnevnicima' iz 2001. godine. Ova 41-godišnja glumica sada se nalazi više iza ekrana, gdje posuđuje glasove u animiranim filmovima. Mnogi ne znaju da je jedno od prvih televizijskih pojavljivanja za nju bilo u popularnoj seriji 'Princ iz Bel Aira'.

Daniel Davis (Niles) sve nas je uvjerio svojim britanskim naglaskom da je jedan od najduhovitijih likova u seriji. No, ovaj glumac rođeni je Amerikanac. Također se pojavio u seriji 'Gotham', 'Ružnoj Betty' te popularnoj seriji 'Crna lista'. Osim pojavljivanja na televiziji svoju strast za glumom pokazao je na kazališnim daskama Broadwaya. Ima 73 godine, a uz mnoge nominacije poput one za nagradu Tony za sporednog glumca u predstavi, višestruko je nagrađivan za svoja glumačka ostvarenja.

Foto: Screenshot/Instagram

Lauren Lane (C.C. Babcock) pamtimo kao najvećeg Nilesovog neprijatelja, a kao i njezin glumački kolega Davis, više se posvetila glumi u kazalištu. Pojavila se kao gost u showu njezine kolegice Fran Drescher 2010. godine. Sa svojih 58 godina trenutno predaje na fakultetu u Texasu. Sve fotografije možete pogledati u galeriji.

Komentara 5

Avatar KeK_LoL_JK
KeK_LoL_JK
08:26 15.06.2019.

sezona kiselih krastavaca je tu!

DU
Deleted user
23:10 14.06.2019.

Bili su odlični!

Avatar KalebJosua
KalebJosua
03:07 15.06.2019.

Ovo je novi nivo istraživačkog novinarstva ...Tko je kako izgledao prije 20 god Ma bravo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije