Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kakvo izdanje

Prošlo je 10 godina: Finale im je izmaklo za dlaku, ali ove noge svi još pamte!

Foto: Facebook
1/6
06.11.2018.
u 21:47

Daniela Trbović prije točno 10 godina natjecala se u showu 'Ples sa zvijezdama'. Partner joj je tada bio francuski plesač Nicolas Quesnoit.

Sjećate li se Daniele Trbović u plesnim cipelicama i izazovnim haljinicama? Iako se mnogima čini kao da je bilo jučer, od nastupa poznate televizijske voditeljice u showu 'Ples sa zvijezdama' prošlo je već 10 godina. Simpatičnog jubileja na svom Facebooku prisjetio se plesač Nicolas Quesnoit

- Već 10 godina. Daniela bila si sjajna - napisao je šarmantan Francuz koji je voditeljici bio partner u plesačkom showu. 

Danieli i Nicolasu finale je tada izmaklo za dlaku, no Trbović iz showa nije otišla s gorčinom s obzirom na to da su pet emisija za redom bili najbolje ocijenjeni od strane stručnog žirija. - Bilo je zabavno i puno sam naučila i to je najvažnije - otkrila je Daniela tada. 

Pogledajte i gdje su i što danas rade zvijezde prvog hrvatskog realityja. 

Komentara 6

Avatar medeki
medeki
20:13 07.11.2018.

Svestrana žene, naravno da je ne vole oni koji znaju gdje je ženi mjesto!

ČI
čikaga
22:35 06.11.2018.

Da li je još uvijek lovac ucijene. Kad će imati intervjue s osobama za koje bi primila nagradu i ta je još uvijek glavna na HRT - u. Sramota i katastrofa.

Avatar MilanZoranovic
MilanZoranovic
14:00 07.11.2018.

srpske noge odvratne ko štake od ždrake..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije