Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vlaho o nesreći

'Prošao je kroz crveno i udario nas. Mali ima teške ozljede. Tanja i ja smo uz njega'

Vlaho Arbulić
Foto: Grgur Žučko/pixsell
1/3
02.05.2019.
u 00:01

Nije me briga za štetu, samo nam je Emanuel u mislima i njegov oporavak, kaže Vlaho za Slobodnu Dalmaciju

U šoku smo i samo smo fokusirani na to da se mali što prije oporavi i bude dobro. Ima ozljede glave koje su kvalificirane kao teške, no liječnici su optimistični i nadamo se pozitivnom ishodu, potresenim je glasom za Slobodnu Dalmaciju kazao mladi glazbenik Vlaho Arbulić koji se trenutačno s djevojkom Tatjanom Dragović nalazi u zagrebačkoj Klaićevoj bolnici gdje se oporavlja 12-godišnji dječak.

– U trenutku sudara bio je izrazito hrabar i pri svijesti. Moram zahvaliti ljudima koji su nam priskočili u pomoć. Samo mi je bilo važno da Emanuel bude dobro, nakon sudara otvorili su se zračni jastuci, a ja sam istog trenutka skočio prema njemu, primio ga u naručje i izveo van. U autu smo bili samo nas dvojica, išao sam po njega nakon što mu je završio trening.

Foto: 24 sata
FOTO:24sata

Vozio sam zelenim valom i onda je to vozilo prošlo kroz čisto crveno, udarilo me i odbacilo u zid. Nije me briga za štetu, samo nam je Emanuel u mislima i njegov oporavak, kaže Vlaho koji je za Slobodnu rekao i kako dječakov otac, naš teniski as Goran Ivanišević trenutačno nije u Hrvatskoj, ali će se uskoro vratiti kako bi bio uz sina.

Komentara 19

TV
tiha_voda
01:36 02.05.2019.

Kakvo je to "čisto crveno", naglašavanje "čistog" crvenog pokazuje da Vlahu pere krivnja jer nije malog vezao pojasom, treba sad stat pred Gorana i objasnit zašto.

Avatar Pezo
Pezo
06:01 02.05.2019.

A tko je ovaj drugi koji je navodno išao na crveno?

Avatar lola lola
lola lola
01:10 02.05.2019.

Tko je koga, tko je Emanuel, tko su "nas dvojica"??? Nista mi nije jasno....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije