Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pogledajte video

Propala u snijeg! Rozga trčala po šumi, poskliznula se, pa neslavno pala

Foto: screenshot
06.02.2019.
u 20:23

Jelena Rozga sa svojim obožavateljima na Instagramu podijelila je anegdotu sa snimanja novog spota. 'Dalmatinka na snijegu', napisala je uz video koji je do suza nasmijao njezine pratitelje.

Nova balada Jelene Rozge 'Moje proljeće' ne prestaje oduševljavati njezine obožavatelje diljem regije. Emotivnu pjesmu koju potpisuje Emina Jahović, Rozga je upotpunila i video spotom koji je snimala na Sljemenu.

A da na snimanju smijeha unatoč tužnoj pjesmi nije nedostajalo svjedoči i video koji je pjevačica danas objavila na svom Instagramu. Dok je trčala šumom pjevačica se u jednim trenu poskliznula i pala na stražnjicu, a sve je popraćeno i gromoglasnim smijehom.

Neslavni pad zabilježila je kamera, a Jelena nije dugo čekala da sa svima podijeli svoju anegdotu. - Dalmatinka na snijegu - napisala je uz simpatičan video koji je do suza nasmijao njezine obožavatelje. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

Pogledajte i koje su poznate osobe prešle na Islam. 

Ključne riječi

Komentara 2

KR
kritiko
20:56 06.02.2019.

koja vijest u p.m. !

Avatar B
B
20:33 06.02.2019.

jao, jao, jao...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije