Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bila je ljubav na prvi pogled

Prolazna kriza ili kraj? Boris Novković i supruga Iris više ne žive zajedno!

Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
1/6
02.09.2020.
u 16:27

Nakon malo više od godinu dana braka, pjevač Boris Novković i supruga Iris odlučili su se na trenutačni razlaz.

Pjevač Boris Novković i njegova supruga Iris više nisu zajedno, razišli su se ali ne i razveli. Iako više ne žive na istoj adresi, Boris i Iris ipak su ostali u dobrim odnosima, saznajemo iz krugova bliskih paru. Naime, oboje su se dogovorili kako neće pričati o detaljima prekida veze, no oni koji ih poznaju uvjereni su kako trenutačni razlaz ne označava i kraj braka. I dalje se, doznajemo, viđaju i zajedno brinu o kćerkici Si.

Podsjetimo, 52-godišnji Boris i Iris lani su postali roditelji kćerkice Si. Ove su godine planirali veliko rođendansko slavlje, no pandemija koronavirusa poremetila im je planove.

- Planirali smo veliko slavlje s obzirom da je to kod nas u obitelji tako i sva naša slavlja i rođendani mojih sinova su velike proslave i tada se svi skupimo kod moje bivše supruge. Bio je plan da u našoj velikoj obitelji proslavimo rođendan Si, ali to se nažalost nije dogodilo. - ispričao je pjevač nedavno.

Boris dosad nije puno pričao o četvrtoj supruzi i njihovoj kćeri. Tijekom ove karantene neko vrijeme nije vidio sinove 10-godišnjeg Nou i 7-godišnjeg Bonu, koje je dobio u prijašnjem braku s novinarkom Lucijom Matić i s kojom je ostao u odličnim odnosima i nakon razvoda i objasnio je kako im je to uspjelo.

1/3

- Ako su se ljudi odlučili za roditeljstvo onda moraju biti dosljedni u tome, a u tome smo moja bivša supruga i ja uvijek bili dosljedni. U super smo odnosima svi skupa i to bi trebao biti najnormalniji način komuniciranja jer djeca su najbitnija, kazao je Novković koji je s Iris ozakonio vezu prije poroda u tajnosti.

Kada mu se rodila kći Si u travnju 2019. godine, za Večernji je potvrdio prelijepu vijest.

– Uz rođenje mojih sinova, za mene je ovo najvažniji događaj u životu. Molim vas, dopustite mi da u ovom emotivnom trenutku budem i malo patetičan i javno zahvalim mojoj Iris što nam je na svijet donijela predivnu djevojčicu. Naša Si, kako smo je zajednički nazvali, po mom vjerovanju, negdje iz zlatnih visina odabrala je upravo nas za roditelje i sletjela tiho u naš dom, a Iris, Noa, Bono i ja i cijela naša velika obitelj dat ćemo sve od sebe da opravdamo povjerenje koje nam je ukazala u roditeljskom, bratskom i obiteljskom smislu – kazao je tada pjevač koji se prvi put s Iris pojavio u svibnju 2018. godine na premijeri dokumentarnog filma Vatreni gdje nisu skrivali zaljubljene poglede.

Nedugo nakon prvoj zajedničkog javnog pojavljivanja manekenka se oglasila i na svom Instagramu potvrdivši da uživa u ljubavi s Novkovićem. “Bila je to ljubav na prvi, na zadnji pogled, na uvijek i zauvijek pogled”, napisala je Iris uz fotografiju na kojoj pozira na plaži zagrljena s Borisom. Iako su tada u vezi bili tek nekoliko mjeseci, prinovu su oboje priželjkivali, ali čini se da sreća ipak nije bila na njihovoj strani te su nesuglasice presudile bračnoj sreći.

Ključne riječi

Komentara 10

KU
Kuruza
17:52 02.09.2020.

Novković se ženi svake 3 godine. Svaka čast.

SA
samoborka
17:42 02.09.2020.

Baš mi je neki dan palo na pamet, kada sam mu gledala spot, kako to da je Boris još uvijek u braku...Zašto se uopće ženiš micek.. Očito ne možeš niti s jednom. Samo si kompliciraš život. I djeci koja se rode u tim vezama pa ni kriva ni dužna snose terete neslaganja i razdora..

VL
vlada1
16:43 02.09.2020.

Od mojega susjeda Željka je njegova Ljubica prešla još u ožujku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije