Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIŠTA KONKRETNO

Produljeni Avatar ima seksa, ali ne previše

seks u Avataru
Lightstorm/IFP
13.08.2011.
u 14:02

James Cameron priznao je da je izbačena scena vođenja ljubavi Jakea i Neytiri vraćena u novu, devet minuta dulju verziju filma, ali upozorava publiku da ne očekuju previše.

– Scena na'vijskog bluda? Sada je vraćena u film, od prvog do zadnjeg kadra. Zbilja – kaže James Cameron za scenu seksa koja je uzburkala duhove otkad je u javnost procurio kompletan scenarij "Avatara" u kojem je bila detaljno opisana scena vođenja ljubavi koja je izbačena iz prve verzije filma.

Ta scena izazvala je toliko interesa da je nacrtana i manga-parodija na granici pornića, i to s pogrešne strane te granice (ovdje, ne gledajte ako ste mlađi od 18!).

Uglavnom, redatelj "Avatara" potvrdio je da će u novoj produljenoj verziji filma gledatelji vidjeti i "tu" scenu, ali da ne očekuju previše, jer ona sveukupno traje tek dvadesetak sekundi:

– Istaknuo bih, samo da izbjegnem prevelika očekivanja, da nam zbog nje uopće nije promijenjen cenzorski predikat. Ja je čak ne bih nazvao scenom na'vijskog seksa, nego nav'ijske predigre. Nije baš da si oni strgnu odjeću pa navale jedno na drugo.

Ključne riječi

Komentara 1

MO
modovisisajteMaraschino
17:18 16.08.2010.

Avatar je najveca kopija drugih filmova koja postoji.... sad moraju izmisljat seks da bi ga i dalje prodavali... vise je kopirao druge Cameron nego braca Wayans

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije