Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Četvrti singl

Producent zna što je ljubav!

Producent
12.04.2018.
u 20:58

Bend čine renomirani glazbenici s dugogodišnjim estradnim iskustvom okupljeni inicijativom glazbenika i producenta Lea Anđelkovića.

Producent, sjajan zagrebački pop rock bend, predstavlja svoj četvrti singl "Svi znaju što je ljubav". Bend čine renomirani glazbenici s dugogodišnjim estradnim iskustvom okupljeni inicijativom glazbenika i producenta Lea Anđelkovića. Nakon tri singla kojim su čvrsto utabali put kojim kroče, dečki s novim singlom nastavljaju istraživanje raznih stilova glazbe te su se ovaj put odlučili predstaviti s melankoničnom elektro pop pjesmom.



"Svi znaju što je ljubav", koju potpisuje Leo Anđelković, govori o paralelnom svijetu u kojem čovjek živi okružen isključivo veselim, dobrim i nasmijanim ljudima. U stvarnosti, jedino što on može promijeniti jest percepcija kojom gleda na svijet prepun nezadovoljstva i surovog preživljavanja.

Da bi se ta priča što vjernije prikazala i kroz video uradak dečki su angažirali sjajan kreativan tim: Krešimira Čižmeka, Sinišu Josipa Starčevića i Marka Šestića Shekija koji su na maštovit način prikazali kako se glavni protagonist osjeća "putujući" kroz takav svijet.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije