Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AUKCIJA U LOS ANGELESU

Prodaju se čuvene Hefnerove pidžame i kapa

hugh hefner
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
12.10.2018.
u 16:22

Procjenjuje se kako bi svaki od ovih predmeta mogao doseći i do 5000 dolara.

Godinu dana nakon smrti osnivača Playboya Hugha Hefnera njegove stvari prodat će se na aukciji u Los Angelesu.

Tvrtka Julien’s Auctions, poznata po organiziranju aukcija memorabilija poznatih osoba oglasila je kako će se na aukciji 30. studenog prodavati Hefnerova poznata mornarička kapa, crna svilena pidžama, crveni kućni ogrtač, manžete s Playoboyevim logom, pisaća mašina, ali i njegov primjerak prvog Playboya s Marilyn Monroe na naslovnici.

Procjenjuje se kako bi svaki od ovih predmeta mogao doseći i do 5000 dolara. Sva zarada na aukciji uplatit će se u Hefnerovu fondaciju osnovanu 1964., koja se između ostalog bori bori za prava LGBT zajednice i legalizaciju marihuane u medicinske svrhe. 

Pogledajte video: Ovi parovi su ostali prijatelji i nakon razvoda

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije