Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FILMSKA MEMORABILIJA

Prodaje se podij iz 'Groznice subotnje večeri'

Saturday Night Fever
Promo
02.06.2017.
u 12:50

Dražba će biti krajem mjeseca, a očekuje se da bi podij mogao biti prodan za milijun i pol dolara.

Plesni podij iz filma "Groznica subotnje večeri" na kojem je John Travolta prikazao svoje plesno umijeće naći će se na dražbi krajem mjeseca, objavila je aukcijska kuća Profiles in History.

Plesni podij veličine sedam puta pet metara u koji je ugrađeno viđe od 250 odvojenih svjetlosnih komponenti smješten je u mali klub u Brooklynu kako bi se snimile slavne plesne scene uz disko glazbu grupe Bee Gees.

Dražba će biti krajem mjeseca, a očekuje se da bi podij mogao biti prodan za milijun i pol dolara.

Na prodaju ga daje postojeći vlasnik koji ga je prije desetak godina kupio od vlasnika kluba u kojem je "Groznica subotnje večeri" snimana.

Tim je filmom Travolta lansiran među zvijezde, a svoje plesne pokrete vježbao je mjesecima kako bi ih usavršio.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije