Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tužno

Procurio posljednji razgovor princa Philipa sa sinom Charlesom, imao je samo jednu želju

Queen visit Poundsbury
Foto: WP#JRAK/WENN/PIXSELL/WENN/PIXSELL.
1/11
14.04.2021.
u 23:00

Izvor iz kraljevske obitelji rekao je novinaru da je Philip #bio potpuno svjestan da se vjerojatno neće oporaviti nakon tjedana u bolnici". "Htio je umrijeti u vlastitom krevetu, iza zidina dvorca Windsor", kazao je Robert.

U petak u jutarnjim satima u svojoj 100. godini preminuo je princ Philip,  suprug kraljice Elizabete II. Tragičnu vijest objavila je palača na svojim stranicama i otkrila kako je princ preminuo u dvorcu Windsor.

Nakon što je mjesec dana proveo u bolnici gdje je bio podvrgnut operaciji srca, vratio se kući, i baš kada je svijet mislio kako se princ dobro oporavlja, dogodilo se ono najgore. No, to je čini se sve bila upravo njegova želja. Naime, stručnjak i komentator kraljevske obitelji Robert Jobson otkrio je kako je njegova želja bila umrijeti u vlastitom krevetu, a ne u bolnici. A tu je želju osim medicinskom osoblju rekao i sinu, princu Charlesu, s kojim je razgovarao pokraj bolničkog kreveta. Taj razgovor procurio je sada u javnost. 

"U emotivnom razgovoru kraj bolničkog kreveta, vojvoda je savjetovao princa Charlesa o brizi za kraljicu, kada njega više ne bude i o tome kako bi Charles trebao voditi kraljevsku obitelj kroz godine koje su pred nama. Philip mu je rekao: 'Čuvaj kraljicu'', kazao je Jobson, piše Daily Mail. 

Izvor iz kraljevske obitelji rekao je novinaru da je Philip #bio potpuno svjestan da se vjerojatno neće oporaviti nakon tjedana u bolnici". "Htio je umrijeti u vlastitom krevetu, iza zidina dvorca Windsor", kazao je Robert.

Podsjetimo, vojvoda od Edinburgha neko vrijeme bio je u bolnici u Londonu, gdje je sredinom veljače bio hospitaliziran iz mjere predostrožnosti jer se nije osjećao dobro. Pretrage su pokazale kako je princ Philip imao infekciju i problema sa srcem, ali Buckinghamska palača nije tada otkrivala o čemu je riječ. Liječnici su tada rekli kako u slučaju 99-godišnjeg vojvode nije riječ o zarazi koronavirusom. Prije nekoliko tjedana pušten je na kućnu njegu.

VIDEO>> Poznati detalji o psrovodu princa Philipa, kraljica ulazi u osam dana žalosti

Ključne riječi

Komentara 1

NL
nenad.levar
09:27 15.04.2021.

Incestni izopaceni izrodi krvopije,a i ova baba,brate,nece da se makne da sin postane kralj znaci moral,karakter nula,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije