Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Probudi se...

Procurila sms prepiska milijardera Vladimira i njegove supruge Soraje

Foto: Instagram Asos
1/9
25.05.2019.
u 14:05

Soraja Vučelić ne želi otkriti prezime svog supruga, ali prvi put je na Instagramu objavila njihovo sms dopisivanje

Sudionica reality showova is starleta Soraja Vučelić od nedavno je u braku sa sinom jednog milijardera iz Rusije o kojem se samo zna da se zove Vladimir jer 32-godišnja Soraja medijima odbija otkriti identitet svog supruga.

Na društvenim mrežama na kojima stalno objavljuje fotografije u izazovnim izdanjima nema nijednu fotku sa suprugom. Jedino što je objavila vezano za supruga je sms prepiska s njim, a u tim porukama odlučila je malo se našaliti s njim. 

 

Dobila je poruku u kojoj je pisalo Soraja moramo razgovarati, ozbiljno, probudi se. Ona je na to odgovorila: Tko je to? Ubrzo joj je došao odgovor u  kojem je pisalo: tvoj suprug je, jako smiješno.

Foto: Instagram Asos

To je najviše što je Soraja objavila o svom bračnom životu, a mediji u Srbiji pišu kako joj je suprug osigurao lagodan život, te joj je kupio Ferrari, voze se privatnim zrakoplovom, a zaprosio ju je na 84. katu restorana u Moskvi i prsten koji joj je dao za zaruke vrijedi 1,1 milijun kuna. 

Ključne riječi

Komentara 4

KO
Kora
14:38 25.05.2019.

Zgodan joj je taj bogataš.

Avatar American_ninja
American_ninja
17:09 25.05.2019.

Preminuo jedan od vodećih svjetskih fizičara i ni jedne riječi, ali bitno da mi na naslovnici imamo Soraju

HO
HornedRapid
19:39 25.05.2019.

Kad djeca imaju novca i kramari trže

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije