Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Htjeli su u reality

Problemi za kontroverzan par: Milijanin otac prijetio je smrću Milojku

Foto: Facebook
1/5
21.03.2019.
u 13:14

Milojko, 74-godišnjak, i 21-godišnja Milijana planirali su vjenčanje 7. rujna ali Milijanini roditelji usprotivili su se toj ideji.  Milijanin otac za Informer je rekao da ne želi čuti za tog starca

Najkontroverzniji par regije, Milojko Božić i Milijana Bogdanović ovih dana poprilično su uzburkali javnost u Srbiji. 

Ovaj par trebao je sudjelovati u reality showu "Parovi" te u realityju "Zadruga", ali na kraju su odustali jer se Milojkova djeca nisu slagala s tom idejom, a sada opet imaju problema s članovima obitelji. 

Milojko, 74-godišnjak, i 21-godišnja Milijana planirali su vjenčanje 7. rujna ali Milijanini roditelji usprotivili su se toj ideji. Milijanin otac za Informer je rekao da ne želi čuti za tog starca, kako je nazvao Milojka. Poručio je i da je jako razočaran u svoju kći. Milijanin
otac nikako ne prihvaća činjenicu da mu je kći zaljubljena u starijeg muškarca i čak im je prijetio i smrću.

Zbog cijele situacije Milijana je oca prijavila policiji.

– Zamolila sam ga da mi ne prilazi i da mi se ne obraća – izjavila je Milijana, čiji je otac dobio zabranu prilaska kćeri u trajanju od 30 dana.

Njena mama također je razočarana u kćer, ali želi joj svu sreću iako misli da je krivo odabrala. Od ideje da se vjenčaju Milijana i Milojko ne odustaju. Ona je vjenčanicu već nabavila, a navodno se zanimaju i za stvari za bebu pa mnogi naslućuju kako će uskoro stići i prinova. 

Komentara 10

DU
Deleted user
13:48 21.03.2019.

Dajte ljudima u večernjem platite učenje stranih jezika da mogu prenositi i vijesti iz zapadne europe. da ne moraju samo iz pašaluka

Avatar Milebandit
Milebandit
13:41 21.03.2019.

Koja mrtva Milijana,koji mrtvi Milojko...jeste vi u VL normalni?Što ne pišete o babi Milki iz Kistanja npr?

DU
Deleted user
13:29 21.03.2019.

Ma bravo, večernji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije