Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
niitko nije mario

Problematičnu pjevačicu na snimanju seksualno uznemiravali: 'Izvadio je spolovilo'

Foto: Instagram screenshot
1/6
27.09.2019.
u 22:37

Reperica Cardi B poznata je po javnim tučnjavama, među kojima je i ona s repericom Nicki Minaj prošle godine.

Popularna reperica, Cardi B otkrila je da je tijekom jednog snimanja za časopis bila seksualno uznemiravana.

Ova 26-godišnjakinja tvrdi kako je fotograf koketirao s njom, a zatim izvadio svoje spolovilo. Rekla je da je bila užasno ljuta i da je izletjela sa snimanja. Sve to dogodilo se kada još nije bila poznata, piše Mirror. Sve je objasnila na 'WE TV's Untold Stories of Hip Hop'.

- Nikad neću zaboraviti kada sam išla na snimanje za časopis, i fotograf, on mi se pokušavao približiti kao: 'Aha, želiš li biti u časopisu?' Zatim je izvukao svoje spolovilo. Bila sam tako luda, i pomislila: 'Ovo je ludo. Znate što? Odustajem'. Znate što je ludo? Rekla sam to vlasniku časopisa, a on me je samo gledao kao: 'Pa? I'? - prepričala je svoje iskustvo.

Foto: Reuters/Pixsell

- Kad vidim pokret 'Me too' - cure iz kvarta za koje znam da su prošle isti tretman, čini se kao da morate raditi određenu vrstu stvari za s**** . Događa se, zaista, svaki dan - rekla je Cardi. Ipak, ovakve neugodnosti ne događaju joj se otkad je postala poznata. Cardi je još prije priznala da je kada je bila striptizeta "drogirala i pljačkala ljude da bi preživjela".

- Morala sam se skinuti i govoriti: 'O da, želite li me j*****? Da, da, da, vratimo se u hotel', i drogirala sam ih pa opljačkala. To sam radila' - progovorila je reperica.

Poznata je po javnim tučnjavama, među kojima je i ona s repericom Nicki Minaj, u rujnu prošle godine. Potukle su se u hotelu Plaza u New Yorku na zabavi jednog časopisa. Samo mjesec dana nakon tog incidenta, ponovo se potukla, ovog puta s dvije konobarice iz striptiz kluba u New Yorku. Ipak, ispisala je povijest i postala prva žena koja je Grammy osvojila u kategoriji najbolji rap-album za svoj "Invasion of Privacy".

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Vrijeme
Vrijeme
23:19 27.09.2019.

J sad tko tu sto seksualizira?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije