Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
policija ga lovila

Uhvaćen bez dozvole! Poznati glumac divljao gliserom u društvu osuđivanog ubojice

Foto: Grgo Jelavic/Pixsell, Promo
1/5
13.08.2019.
u 10:43

U nedjelju navečer oko 20.50, kako piše Kurir, glumac i političar Sergej Trifunović uhvaćen je u ozbiljnom prometnom prekršaju na rijeci Savi u Beogradu.

Oko 20.50 sati u nedjelju, glumac Sergej Trifunović, koji je od siječnja ove godine predsjednik srpske stranke Pokreta slobodnih građana, uhvaćen je u ozbiljnom prometnom prekršaju na rijeci Savi u Beogradu.

Naime, na gliseru vrijednom najmanje 20.000 eura, Sea Ray 220, uhvaćen je kako divlja u gradskoj zoni rijeke pritom ugrožavajući ostala plovila. Ispostavlja se kako Trifunović nema dozvolu za upravljanje gliserom, a kada ga je policija zaustavila, kod sebe je imao samo osobnu iskaznicu, piše Kurir.

S njim su na gliseru bile dvije neimenovane djevojke i Igor. R, koji je osuđen za ubojstvo 19-godišnje Isidore R. 2004. godine, a osim ubojstva, zbog kojeg je odležao 12,5 godina u zatvoru, sumnjiči se i za umiješanost u četverostruko ubojstvo u Švedskoj te prijenos novca od švercanja narkotika preko Western Uniona.

– Kada je Trifunovića zaustavila policija, on je samo pokazao papir da je suvlasnik glisera, zajedno s izvjesnim Vojislavom M. Kod sebe nije imao dozvolu ni certifikat da je osposobljen za plovidbu. Napisana mu je prijava i uručena prekršajnom sudu u skladu sa zakonom – govori izvor za spomenuti portal.

Stručnjak za nesreće Gojko Bakić tvrdi da je takva vožnja po rijeci vrlo nesigurna.

– Nažalost, veliki broj upravljača plovnim sredstvima ne poštuje propise. Uglavnom je riječ o bahatosti, neiživljenosti i teško je reći što je posrijedi. Vrlo je dominantno neodgovorno ponašanje koje ugrožava sigurnost svih sudionika, i onih na brodu i svih drugih na rijeci – kaže Bakić.

Ove zvijezde danas najviše zarađuju.

Ključne riječi

Komentara 21

DR
drzislav
11:45 13.08.2019.

Glavno da je Aca Stanković svojedobno ugostio ovog kriminalca da nam popuje što u HR valja, a što ne...

PR
Princeza
11:19 13.08.2019.

Jako nas briga za regionasima.

Avatar Kaladin
Kaladin
12:57 13.08.2019.

Ah, Sergej, "moralna vertikala" i gost Ace Stankovića, koji nam je "održao predavanje" što u Hrvatskoj ne valja! U krasnom društvu uhićen, u moralnom i zakonskom činu, na siromašnom čamcu na vesla he he he. Sad će Stanković da gaa brani kako mu je "sve namešteno" od Picoustog Čubastog Kljunaša. ...... Kod njih su vlast i oporba-Od zla oca, od gore matere!...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije