Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Težak zadatak

Probijanje granica uz vrtoglavicu, suze i znoj

Foto: RTL
1/3
08.11.2017.
u 12:51

Prvi izazov koji će se naći pred kandidatima "Života na vagi" je penjanje na šljunčano brdo s girijama u rukama.

Suze, znoj, vrtoglavice, zagrljaji i podrška -  kratak je rezime večerašnje epizode 'Života na vagi', koja se na RTL-u emitira od 20 sati.


 

Treninzi Marija i Sanje natjecatelje će dovesti do ruba njihovih granica, a samo najhrabriji i najizdržljiviji postavljene će granice večeras i prijeći. No, hoće li to biti dovoljno da na vaganju skinu onoliko kilograma koliko su zamislili ili će, bez obzira na rezultat, biti ti koje će drugi tim morati eliminirati?

I prvi izazov koji će se naći pred kandidatima –penjanje na šljunčano brdo s girijama u rukama, neće biti lak zadatak, no kada je ekipa spremna pružiti podršku, i to je izvedivo! 

Tko je labilan, a tko snažan 'u glavi', ne propustite pogledati večeras od 20 sati na RTL-u.

1/36

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije