Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iz Crikvenice

Priveden muškarac koji je prijetio Petri Sanader

Petra Sanader
Foto: Instagram/Petra Sanader
1/4
04.09.2018.
u 09:53

U dva navrata je prijetio i bivšem premijeru Sanaderu i ostalim članovima obitelji, a najviše su njegove prijetnje i to putem Instagrama bile upućene Petri.

Vedran L. iz Crikvenice priveden je u istražni centar Županijskog suda jer ga se sumnjiči da je prijetio Petri Sanader, piše Novi list.

Kaznenu prijavu policiji u Crikvenici podnio je Petrin otac Ivo Sanader jer je 36-godišnji Vedran u dva navrata ovog ljeta Petri uputio 
objave s fotografijama i porukama zastrašujućeg sadržaja.

U dva navrata je prijetio i bivšem premijeru Sanaderu i ostalim članovima obitelji, a najviše su njegove prijetnje i to putem Instagrama bile upućene Petri.

Vedran L. ispitan je i predložen je istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela i određena mu je mjera opreza prema kojoj ima 
zabranu kontaktiranja putem Instagrama s Petrom Sanader. 

 

Komentara 20

IL
iluzionist
11:34 04.09.2018.

Da pravna država funkcionira Sanaderu bi odavno bilo suđeno, duhovi bi se smirili i pravda bi bila zadovoljena. Budući da institucije ne reagiraju na najveće izdajnike pravdu provode osiromašeni,revoltirani građani. Oni kulturniji bježe van.

AD
adrad
10:37 04.09.2018.

Šest bombi? Ručnih? Pa Ivo je utjecao na hrvatsko gospodarstvo kao šest 100 termonuklearnih bombi svaka ne manje od 100 kT.

BU
Budak
11:22 04.09.2018.

Kad će biti priveden i zatvoren njezin otac koji je prijetnja cijeloj Hrvatskoj?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije