Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čini vam se?

Prinova na putu? Pjevačica na fotografiji pokrila trbuh, a fanovi uvjereni: 'Trudna je!'

Beyonce
Foto: Instagram
1/6
09.08.2019.
u 12:26

Jedna od najmoćnijih pjevačkih zvijezda od nedavno oduševljava sa jednom od glavnih uloga u remakeu Disneyjeva 'Kralja lavova', kao lavica Nala.

Beyonce Knowles, pjevačica koja uživa u statusu pjevačke dive u posljednje se vrijeme našla na meti obožavatelja koji su sve uvjereniji da je lijepa 37-godišnjakinja - trudna!

Na fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama na pjevačici se vidi da je dobila nekoliko kilograma, a na zadnjoj je trbuh odlučila sakriti dizajnerskom torbicom. U kariranoj haljini ljubičaste boje Beyonce pozira tako da ne može jasno vidjeti je li riječ o trudničkom trbuščiću ili ipak nečem drugom.

Pjevačica s reperom Jay Z-jem ima kćer, sedmogodišnju Blue Ivy te dvogodišnje blizance, kćer Rumi i sina Sira. Nije tajna da bi oboje htjeli imati veliku obitelj, ali za sada ništa nije potvrđeno. Dok su neki obožavatelji uvjereni da se radi o trudnoći koju skriva, drugi pak u komentarima tvrde da je prerano da pjevačica ponovo bude trudna.

Foto: Instagram screenshot

U jednom intervjuu Beyonce je progovorila o tome zašto nikad ne govori javno o svojoj vezi. - Sve odlučujemo zajedno. Ono što ja kažem stoji. To što Jay i ja imamo je pravo. Ne želimo to dijeliti u intervjuima i s fotografima - tvrdi pjevačica.

Jedna od najmoćnijih pjevačkih zvijezda od nedavno oduševljava sa jednom od glavnih uloga u remakeu Disneyjeva 'Kralja lavova', kao lavica Nala. Film u Hrvatskoj obara sve rekorde gledanosti animiranih filmova. Pjevačica je objavila soundtrack za film, ali i spot za pjesmu Spirit u kojem glumi njezina kći, Blue Ivy.

Komentara 1

Avatar HrvatskiNacionalist
HrvatskiNacionalist
12:48 09.08.2019.

Jel to ona sto promovira sotonizam?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije