Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Snimke otkrivaju

Princeza Diana pokušala si je oduzeti život nedugo nakon vjenčanja

Foto: PA/Pixsell
1/6
12.06.2017.
u 09:23

Prerezala sam si zapešće žiletom, krv je curila. Borila sam se s depresijom i bulimijom, a svi su žalili Charlesa jer mu je teško sa mnom, ispričala je princeza Diana na snimkama čiji je sadržaj sada otkriven

Danas je Daily Mail objavio drugi nastavak Dianine istine o njezinu braku s princom Charlesom koju je u tajnosti snimila, a koje su poslužile kao izvor Andrewu Mortonu za knjigu "Diana:Her True Story".

Princeza Diana ispričala je i kako se osjećala 29. srpnja 1981. na dan vjenčanja koje je diljem svijeta pred TV ekranima pratilo 
750 milijuna ljudi. Ispričala je kako je dva dana uoči vjenčanja na generalnoj probi imala dojam da će se srušiti jer joj je tijekom cijelih zaruka i dva dana uoči vjenčanja u mislima bila samo Camilla Parker Bowles.
– Noć prije vjenčanja povraćala sam, probudila se bulimija. Nitko nije shvaćao što se zapravo događa. Kada sam se probudila na dan vjenčanja, u srijedu, bila sam jako smirena i osjećala sam se kao janje pred klanje. Svi oko mene bili su sretni, ali ja se nisam tako osjećala. Dok sam hodala prema oltaru, pogledom sam tražila Camillu, znala sam da je tu negdje. Svog muža cijelo sam vrijeme zaljubljeno promatrala i znam da sam mislila kako sam najsretnija djevojka na svijetu. Pomislila sam; on će se brinuti za mene. Kako sam samo pogriješila. U jednom trenutku ugledala sam Camillu i pokraj nje njezina sina Toma. Još uvijek pamtim svaki detalj na njoj u tom trenutku – ispričala je princeza.
Prvi dio medenog mjeseca Charles i Diana proveli su na imanju rođaka kraljevske obitelji. Prema Dianinim riječima, Charles je uzeo sa sobom brdo knjiga o čijem su sadržaju raspravljali tijekom ručka, a drugi dio medenog mjeseca proveli su na jahti kraljevske obitelji, gdje su svaku večer imali goste i nikada nisu imali vremena jedno za drugo.

– U tom trenutku moji problemi s bulimijom bili su jako ozbiljni. Na jahti sam povraćala četiri puta dnevno. Imala sam noćne more, sanjala sam Camillu koja je postala moja opsesija. Nisam imala povjerenja u Charlesa koji je Camillu zvao svakih pet minuta da je pita kako da se nosi sa svojim brakom. Priznala je da joj je smetalo što su Charlesu kraljica i princ Philip, njegovi roditelji,
uvijek bili na prvom mjestu. U borbi s bulimijom, depresijom zbog braka koji nije onakav kakvim ga je zamišljala pokušala si je oduzeti život.
Prerezala sam si zapešće žiletom samo nekoliko tjedana nakon vjenčanja. Krv je curila... – rekla je u jednom trenutku Diana. Nakon povratka u London zatražila je pomoć stručnjaka, a jedino rješenje za svoj problem dobila je u obliku Valiuma.

– William je začet u listopadu, to mi je zaokupilo misli i razveselilo sve oko mene. Bila je to teška trudnoća, povraćala sam gotovo stalno. Bilo mi je teško, a svi su cijelo vrijeme žalili Charlesa i govorili kako mu je teško sa mnom. Porod je bio jako težak, a kad je kraljica došla u bolnicu posjetiti me, gledajući Williama rekla je: "Hvala Bogu da nema uši na oca." Kada sam došla kući, pala sam u poslijeporođajnu depresiju. Kada se Charles ne bi pojavio kod kuće u vrijeme kad je rekao da će doći, imala sam samo crne misli na umu. Suze, panika, suze i tako redom. Na dan Williamova krštenja, ja sam bila sasvim nebitna, kao da nisam bila tamo. Nitko nije obraćao pozornost na mene. U jednom trenutku i William je počeo jako plakati, baš kao da osjeća da sam loše – rekla je Diana.  

Komentara 1

Avatar nekakav
nekakav
10:44 12.06.2017.

1981-e godine su imali mobitele, pa su se mogli zvati svakih 5 min, da čuju kako su? svašta, dianici je pasalo biti žrtva. ako je sve znala, što se udavala? kad je saznala, što je napravila? što je od svega toga istina? samo je jedna istina, a to je broj prodanih knjiga i novac zarađen na njima. sve ostalo su nagađanja. obična spletkarošica, koja si je udajom kupila prestiž, titulu, toliko traženo i cijenjeno u britaniji. ako nisi rođen u aristokratskoj obitelji, samo udajom možeš u nju ući. ali ok je ideja, od preljubnice napraviti sveticu, za svaki ekces tražiti opravdanje u charlesu. da je poginula u autu s mužem, tugovati bi trebalo, ovako, sa ljubavnikom, 'dajte najte'. i da, što se tolko o njoj piše, jel ona neka naša kneginja? nije, obična i uobičajena priležnica engleskog dvora. takve su promarširale londonom, parizom, bečom, moskvom, da bi bila jedna dobro popunjena kolona od portugala do kine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije