Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glavna zvijezda

Princeza Charlotte sve je ganula ovom gestom nakon božićne mise

Foto: Reuters/Pixsell
1/5
25.12.2019.
u 18:00

Kate i William prijašnjih godina nisu vodili sina i kćer na misu jer su smatrali da su premali, ali sada su odlučili da je pravo vrijeme da djeca sudjeluju na misi.

Princeza Charlotte i princ George danas su prvi put s roditeljima Kate i Williamom bili prisutni na misi u crkvi u Sandringhamu gdje kraljevska obitelj tradicionalno provodi božićne blagdane.

Kao i svake godine ispred crkve su ih dočekali mještani s kojima kraljevska obitelj uvijek porazgovara, a malena Charlotte danas je bila glavna zvijezda i svi britanski mediji pišu o njezinoj gesti. Charlotte je s mamom prišla ženi koja je bila u invalidskim kolicima koja je maloj princezi dala poklon, a Charlotte ju je onda i zagrlila. 

Kate i William prijašnjih godina nisu vodili sina i kćer na misu jer su smatrali da su premali, ali sada su odlučili da je pravo vrijeme da djeca sudjeluju na misi. 

Ove godine kraljevskoj obitelji se na misi nisu pridružili princ Harry i Meghan Markle koji sa sinom Božić provode u Kanadi, a tamo će navodno dočekati i Novu godinu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije