Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sretna obitelj

Princ William poželio sreću novim roditeljima i nasmijao sve prisutne

william i kate
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
08.05.2019.
u 12:50

Sin vojvode i vojvotkinje od Sussexa, čije se ime još uvijek ne zna, rođen je 5. svibnja u 5.26, a javnosti bi trebao biti predstavljen danas.

Dan nakon što je svijet pozdravio novog člana kraljevske obitelji, svoje reakcije s novinarima su podijelili Princ William i njegova supruga, Kate Middleton.

Iako dijete još uvijek nije predstavljeno u javnosti, Princ Harry novinarima je rekao da su Meghan i dječak dobro te da su jako sretni, što pokazuju i ostali članovi kraljevske obitelji. Na jednom događaju u Greenwichu, Kate i William izrazili su svoje oduševljenje dolaskom nećaka.

"Oduševljen sam. Veselim se vidjeti ih za koji dan kad se sve stiša. Najviše me raduje činjenica što ću bratu poželjeti dobrodošlicu u društvo roditelja s nedostatkom sna", našalio se Harryjev brat, William. Kate se složila sa suprugom.

"Prvih par tjedana je najteže. Veselimo se vidjeti dijete i želimo im sve najbolje", poželjela je Kate novopečenim roditeljima.

Dječak, čije se ime još uvijek ne zna, rođen je 5. svibnja u 5.26, a javnosti bi trebao biti predstavljen danas. Prema britanskim kladionicama najviše Engleza smatra da će se dijete zvati Albert. Još se ne zna hoće li dijete vojvode i vojvotkinje od Sussexa imati i britansko i američko državljanstvo.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije