Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
camilla odahnula

Princ William odriče se kraljevskog trona?!

princ william
Foto: ANTONY JONES/Press Association/PIXSELL
1/9
05.11.2014.
u 19:23

William je kao razloge odustajanja od krune navodno naveo kako su pritisci kraljevskog života i briga o obitelji u isto vrijeme previše

Tko će biti novi kralj Velike Britanije vruće je pitanje s obzirom na godine koje ponosno nosi kraljica Elizabeta.

Dok se i dalje ne zna nasljednik 88-godišnje Elizabete, s kraljevskog dvora stižu glasine kako se njezin unuk, princ William odrekao prijestolja i to zbog – supruge.

Tu odluku donio je dok je Kate Middleton prolazila kroz trudničke mučnine, a navodno je već obavijestio kraljicu kako će kraljevsku titulu prepustiti ocu, princu Charlesu.

William je ovu odluku donio unatoč želji kraljice Elizabete da upravo on bude njen nasljednik, a ne princ Charles, što je osobito razveselilo Camillu Parker Bowles.

William je kao razloge odustajanja od krune naveo kako su pritisci kraljevskog života i briga o obitelji u isto vrijeme previše za njegovu trudnu suprugu i njega, piše magazin Globe, prenosi International Business Times.

>>Kate i William pobjegli daleko od svih!

>>I bogati plaču: Camilla Parker Bowles jedva suzdržala suze u javnosti

>>Hoće li Harry ikada postati kralj? Evo kako je reagirao na vijesti o novoj kraljevskoj bebi

Komentara 8

PR
provokatorica
21:11 05.11.2014.

Inače, vijest je prenio časopis koji je u par navrata pisao o Dianom ubojici iz Hrvatske/Srbije i da William dolazi "undercover" u ove prostore da ga uhiti zbog majčina ubojstva. I vi nađete svaki članak za citirati...

Avatar tajar
tajar
20:05 05.11.2014.

Cijeloga života odgajaju ga da bi preuzeo kraljevsku dužnost, a njemu je to sad pre teško.

Avatar SimeDjodan
SimeDjodan
02:05 06.11.2014.

Ma dajte i da je istina nije se ničega odrekao nego je rekao kako neće prije oca. Prevoditelji, ne radi vam opet google translate

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije