Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smanjuje krug!

Princ William odlučio prekinuti prijateljstvo nakon 20 godina, zbog ovoga je osjetljiv

Britain's Prince William and Catherine, Duchess of Cambridge visit to School 21 in London
Foto: POOL/Reuters/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/9
08.04.2021.
u 16:35

Novinar i princ bili su bliski više od 20 godina, no nakon što je on stao na stranu Meghan i Harryja, te snimio dokumentarac o njihovom putu u Afriku, William je odlučio da njihovo prijateljstvo ne može opstati.

Princ William prekinuo je dugogodišnje prijateljstvo s novinarom Tomom Bradbyjem. Novinar i princ bili su bliski više od 20 godina, no nakon što je on stao na stranu Meghan i Harryja, te snimio dokumentarac o njihovom putu u Afriku, William je odlučio da njihovo prijateljstvo ne može opstati. 

- William ne može vjerovati Tomu. Tom je pokušao biti prijatelji Williamu i Harryju, i čak utjecati na njihov odnos, te zbog toga neki članovi obitelji misle da njegove namjere nisu pozitivne - kazao je izvor blizak kraljevskoj obitelji. 

- Braća ne trebaju nekog posrednika, a da nisu sigurni da mu mogu vjerovati, oni mogu pričati jedan s drugim direktno - dodao je isti izvor. 
William i Harry sprijateljili su se s Tomom kada je pisao o kraljevskoj obitelji. On je prvi dobio intervju s Williamom i Kate kada su najavili zaruke. 
Njegova supruga Claudia surađivala je s vojvotkinjom od Cambridgea u britanskom modnom brendu Jigsaw. 

- William je osjetljiva duša i vjeruje da se prijatelji prepoznaju u krizi, a Bradby se nije dokazao - tvrdi neimenovani izvor s dvora. 

- Poznato je da Bradby svakodnevno komunicira s Harryjem i to je očito svim pomoćnicima kraljevske obitelji koji znaju kako stvari funkcioniraju - zaključuje izvor.

VIDEO Albina Grčić zapjevala Tick-Tock i Olivera: "Predviđam da ćemo na Eurosongu biti među top 10"

 

Komentara 1

ST
stanoe
17:03 08.04.2021.

U Hrvatskoj kruha new mogu jesti ako princ uradi ovo ili ono. To je toliko vazno za Hrvatsku da vam ne mogu kazti! Kada ovakve beskorisne clanke ne bi stampali ustedili bi papir, pa bi mogao narodu pojeftiniti na primjer wc papir, pa i to bi bila neka korist.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije