Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najmoćniji

Princ William najutjecajniji čovjek u Britaniji; Harry na 22. mjestu

kate
Reuters/Pixsell
19.10.2011.
u 15:49

Princ koji se u travnju vjenčao s Kate Middleton iza sebe je ostavio DJ-a Davida Guettu i nogometaša Ronalda.

Više od 7000 posjetitelja jedne britanske web-stranice odlučilo je da je princ William najutjecajniji čovjek u njihovoj državi. Princ koji se u travnju vjenčao s Kate Middleton iza sebe je ostavio DJ-a Davida Guettu i nogometaša Cristiana Ronalda.

Williamov brat Harry također se našao na listi, ali tek na 22. mjestu, dok se britanski premijer David Cameron našao tek na 49. mjestu.

– Ovo je godina za koju naši posjetitelji smatraju da je ona prava za Williama. Princ je odrastao i učinio kraljevsku obitelj pristupačnijom običnom puku. Velik je radnik koji svoj status koristi za opće dobro – rekao je urednik web-stranice Drew Lubega.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije