Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ovo je neočekivano

Princ William dobio je još jednu jako važnu ulogu na bratovom vjenčanju

Megan Markle
Foto: Press Association/PIXSELL
1/4
11.03.2018.
u 17:31

Meghan Markle htjela je da je mama prati do oltara na dan vjenčanja, ali kraljevska obitelj na to ne pristaje i zato će ta uloga pripasti Williamu.

Meghan Markle svojim dosadašnjim nastupima u javnosti pokazala da ne poštuje pravila i tradiciju kraljevske obitelji.

Njena ideja i želja je bila da je na dan vjenčanja s princom Harryjem do oltara doprati mama Doria Radlan, što bi bilo prvi put u povijesti kraljevske obitelji da je mladenku do oltara pratila žena. 

U kraljevskoj obitelji nisu s oduševljenjem dočekali vijest da jedna žena preuzme tradicionalno mušku ulogu na vjenčanju. Meghan će morati u ovoj situaciji  pristati na kompromis jer ovo je nešto u čemu kraljica ne popušta, piše The Mirror. Meghan ne želi da je njen otac Thomas Markle vodi do oltara i kako sada stvari stoje ta uloga bi mogla pripasti princu Williamu. Princ bi trebao biti i kum svom bratu na vjuenčanju.

- Kraljica i ostali članovi obitelji shvaćaju da Meghan nema dobre odnose s tatom i da zato želi uz majku koračati do oltara, ali tradicija je takva da mladenku do oltara uvijek prati muški član obitelji - rekao je izvor za The Mirror.

Izvor dodaje kako su neki članovi obitelji predložili da William kao mladoženjin brat preuzme ovu dužnost. S tatom Thomasom nije u dobrim odnosima i nije ga ni pozvala na vjenčanje jer je dosad bio previše brbljav s medijima i stvara joj probleme.

Megan Markle
1/14

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije