Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nisu bili raspoloženi

Prve fotke Williama i Kate nakon bombastičnog intervjua, njihovi izrazi lica otkrili su sve

Foto: Profimedia
1/6
10.03.2021.
u 13:30

Dan nakon bombastičnog intervjua objavljene su fotografije princa Williama i njegove supruge Kate Middleton. Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea snimljeni su tijekom vožnje Londonom, a sudeći prema izrazima njihovih lica, nisu bili dobro raspoloženi.

Svijet ne prestaje brujiti o intervjuu koji su princ Harry i njegova supruga Meghan Markle ranije ovog tjedna dali Oprah Winfrey. U njemu su iznijeli šokantne tvrdnje koje su uzdrmale kraljevsku obitelj. Sinoć se o svemu oglasila i kraljica Elizabeta II.

– Cijela obitelj tužna je nakon saznanja koliko je proteklih nekoliko godina bilo izazovno za Harryja i Meghan. Pitanja kojih su se dotakli, posebice onih koji se tiču rase, zabrinjavajuća su. Premda neka sjećanja mogu varirati, smatraju se vrlo ozbiljnima i adresirat će ih obitelj privatno. Harry, Meghan i Archie uvijek će biti voljeni članovi obitelji – priopćeno je iz palače.

Dan nakon bombastičnog intervjua objavljene su fotografije princa Williama i njegove supruge Kate Middleton.

Foto: Profimedia

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea snimljeni su tijekom vožnje Londonom, a sudeći prema izrazima njihovih lica, nisu bili dobro raspoloženi. Mnogi su bili uvjereni da je to zbog optužbi koje su Meghan i Harry izrekli u intervjuu. Iako se William još uvijek nije službeno oglasio, čini se da je njegov izraz lica dovoljan odgovor na postupak brata s kojim posljednjih godina nije u najboljim odnosima.

Foto: Profimedia

Podsjetimo, Harry je Oprah otkrio kako je očekivao veću podršku od svog oca, princa Charlesa, ali i brata. – Mislio sam da će imati više razumijevanja s obzirom na to da je prošao kroz sličnu priču. Mislio sam da će drukčije reagirati zbog svog unuka. Williamu je dao prostora. Prošli smo svašta zajedno i svejedno ih volim, ali sada imamo različiti put i ne kajem se zbog svojih postupaka – kazao je Harry.

Komentara 5

Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
13:50 10.03.2021.

"Njihov izraz lica" rekao je sve?! 😷 ahahaha

DI
dino85
15:18 10.03.2021.

Sramotno je pljuvati po vlastitoj porodici, i to s kime, jednom izkompleksiranom ženskom, ovo je samo početak, da sutra nebi tražila od Harija nečiju glavu na pladnju da bi joj dokazao ljubav. Ova žena je bolesna.

SL
slavenZadravec
19:56 10.03.2021.

Nije čudno da Meghan za intervju nije odabrala nekog pravog novinara nego Oprah kojoj je glavno sudjelovanje bilo unaprijed pripremljeno čuđenje i zgražanje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije