Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zadržan na promatranju

Princ Philip (99) prebačen je u bolnicu, loše se osjećao

Princ Philip
Foto: Reuters
1/5
17.02.2021.
u 15:33

Njegovo kraljevsko visočanstvo vojvoda od Edinburgha primljen je u utorak navečer u bolnicu. Bila je to mjera opreza, piše u priopćenju poslanom medijima.

Princ Philip (99) završio je u bolnici jer se loše osjećao, priopćili su danas iz palače. Kako prenose britanski mediji vojvoda od Edinburgha u utorak navečer prebačen je u bolnicu King Edward VII i koliko je poznato ne sumnja se na zarazu korona virusom.

- Njegovo kraljevsko visočanstvo vojvoda od Edinburgha primljen je u utorak navečer u bolnicu. Bila je to mjera opreza koju je vojvodi savjetovao njegov liječnik jer se njegovo visočanstvo nije osjećalo dobro - piše u priopćenju koje je poslala palača. Dodali su kako očekuju da će princ Philip u bolnici biti zadržan nekoliko dana na promatranju. Da se ne radi o ničemu pretjerano ozbiljnom govori i činjenica kako je princa do bolnice doveo njegovo osobni vozač a ne hitna pomoć.

Kraljica Elizabeta nalazi se u dvorcu Windsor u kojem kraljevski par boravi već nekoliko mjeseci i druženja s ostalim članovima kraljevske obitelji su sveli na minimum zbog pandemije koronavirusa. Iz tog razloga kraljevska obitelj prošli Božić prvi put nije provela zajedno na imanju u Sandringhamu gdje se tradicionalno okupljaju za božićne praznike.

 

Ključne riječi

Komentara 7

JP
josip.pivar11
18:28 17.02.2021.

Nije mu dobro, a ima tek 99 godina.

AN
antetoni
20:45 17.02.2021.

Mozda se kraljica opet uda. Nesto kao Manolic.

ZP
Zabranjen pristup
16:27 17.02.2021.

kako to da se nije cjepio?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije