Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
više voli plavuše

Princ Harry u vezi s britanskom manekenkom Florence Brudenell

harry (1)
Foto: Pixsell
1/3
29.06.2011.
u 11:42

– Florence je jako zabavna i vrlo zgodna. Harryju se jako sviđa – rekao je izvor blizak paru. Mladi ljubavnici sastaju se u 2,5 milijuna funti vrijednom Florencinu domu

Mediji su ga uporno htjeli spojiti sa šogoričinom sestrom, zgodnom brinetom Pippom Middleton, ali princ Harry, čini se, ipak više voli plavuše. Naime, vragolasti Harry navodno se viđa s Florence Brudenell-Bruce, modelom donjeg rublja i bivšom djevojkom vozača Formule 1 Jensona Buttona.

Princ i manekenka počeli su se viđati ubrzo nakon što je on prekinuo vezu s Chelsy Davy, piše britanski The Sun.

– Florence je jako zabavna i vrlo zgodna. Harryju se jako sviđa – rekao je izvor blizak novopečenom paru.

Mladi ljubavnici sastaju se u 2.5 milijuna funti vrijednom Florencinu domu. Ona je inače potomak sedmog grofa od Cardigana iz Notting Hilla.

Ljubav između plavokose ljepotice, koja je reklamirala Adidas, i Harryja rodila se iz dugogodišnjeg prijateljstva, a često su se susretali na elitnim društvenim događanjima.

Princ Harry donedavno je tvrdio kako nema vremena za vezu jer je potpuno okupiran svojim poslom pilota helikoptera. Na pitanje o glasinama da se viđa s Pippom odgovorio je:

– Ne, trenutačno se ne viđam ni s kim. Puno radim i nemam vremena za djevojke – rekao je Harry.

Komentara 1

OR
ordinaryhandsome
01:27 30.06.2011.

\"\"\"– Ne, trenutačno se ne viđam ni s kim. Puno radim i nemam vremena za djevojke – rekao je Harry.\"\"\" Hehe Harry tko te ne zna skupo bi te platio hehe:D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije