Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBLEMI U KRALJEVSKOJ OBITELJI

Princ Harry napustio London u vrlo lošim odnosima s bratom: 'Obojici je laknulo'

Princ William i princ Harry
Foto: Press Association/PIXSELL
1/7
07.02.2020.
u 22:00

Iako je bilo govora kako su njih dvojica zakopali ratnu sjekiru kada je Harry posljednji put bio u Velikoj Britaniji, izvor upoznat s cijelom situacijom ispričao je za magazin People da to ipak nije slučaj.

Prošlo je već nekoliko tjedana otkako se princ Harry sa suprugom Meghan Markle preselio u Kanadu, no i dalje nije sasvim sigurno kako je do toga došlo.

Nagađanja su počela time da su vojvoda i vojvotkinja od Sussexa promijenili kontinent zbog lošeg odnosa britanskih medija s Meghan, a nastavila pretpostavkom da su isto učinili zbog sigurnosti malenog Archieja ili pak zbog Harryjeve traume nakon majčine smrti te da nije htio da se isto dogodi njegovoj supruzi.

Foto: Press Association/PIXSELL

Sada su pak ljudi uvjereni da je do toga došlo zbog loših odnosa u kraljevskoj obitelji. Prije nego li se posljednji put vratio u Kanadu, princ Harry proveo je par dana u Londonu kako bi dobio malo kvalitetnog vremena s obitelji.

Izvori bliski kraljevskoj obitelji kažu kako razmirice između prinčeva traju već godinama, s početkom negdje oko vremena kada je princ Harry počeo izlaziti s Meghan.

Iako je bilo govora kako su njih dvojica zakopali ratnu sjekiru kada je Harry posljednji put bio u Velikoj Britaniji, izvor upoznat s cijelom situacijom ispričao je za magazin People da to ipak nije slučaj.

"Nisu se rastali u dobrim uvjetima nikako, ali obojici je laknulo da je gotovo", ispričao je izvor. Iako to ne zvuči nimalo dobro za odnos braće, izvor vjeruje da im je ova daljina godila.

"Možda Meghan i Harry nisu sve dobro promislili kako su trebali, ali htjeli su biti sretni. Tko ih može kriviti?", zaključio je izvor.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije